Te Koop

A. Hofmanweg 2 F – Haarlem

€895.000,- k.k.
Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT:
Verhuurd kantoorpand met eigen uitstraling en 8 parkeerplaatsen bij de entree. Het bouwjaar van het object is 2000. Het pand biedt veel ruimte voor diverse werkplekken op zowel de begane grond als op de verdieping. Door het unieke trappenhuis met enorme daklichtkoepel en kantoren met grote glazen puien ontstaat een transparante verbinding tussen de verdiepingen en afdelingen.

OPPERVLAKTE:
Kantoor-(bedrijfs-)ruimte – begane grond ca. 266 m²;
Kantoorruimte - 1e verdieping ca. 244 m².

KADASTRALE GEGEVENS:
Het recht van eigendom met betrekking tot de kantoor-/bedrijfsruimte op de begane grond en eerste verdieping, acht parkeerplaatsen en verdere aanhorigheden gelegen te 2031 BH Haarlem, A. Hofmanweg 2 F, kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie N, nummer 1473 ter grootte van vijfhonderdveertig vierkante meter (540 m²).

HUURGEGEVENS;
Het pand is per 1 januari 2023 verhuurd voor 5 + 5 jaar à € 65.000,- per jaar te vermeerderen met btw.

LOCATIE:
Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem. Haarlem is wat betreft grootte, de tweede stad van de provincie Noord -Holland. Bedrijventerrein Waarderpolder is circa 160 hectare groot, alwaar ongeveer 1.100 bedrijven gevestigd zijn en waar circa 14.500 mensen werkzaam zijn. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt ongeveer 200.000 inwoners. De Waarderpolder valt onder het toezicht van Stichting Park - management Waarderpolder en Stichting BIZ Waarderpolder, welke te samen met de politie en brandweer Kennemerland, MKB -Nederland en Alpha security, afspraken hebben gemaakt met betrekking tot de veiligheid. Al deze partijen doen mee in het project Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijven.
In 2009 -2011 werd de Waarderpolder betiteld als het ´Beste Geherstructureerde Bedrijventerrein van Nederland´ en in het voorjaar van 2015 werd het bedrijventerrein uitgeroepen tot ´Beste herstructureringsproject in de Metropoolregio Amsterdam´. Graag verwijzen wij naar www.waarderpolder.nl voor meer informatie.

BEREIKBAARHEID:
Auto:
De Waarderpolder is gelegen ten noordoosten van het centrum van Haarlem en wordt ontsloten door de A200, welke een afsplitsing is van de A9 tussen Amstelveen en Alkmaar. Het centrum van Amsterdam is gelegen op ongeveer 18 kilometer afstand en luchthaven Schiphol is binnen 17 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer:
Het NS-station Haarlem - Spaarnwoude is gelegen op slechts 1 kilometer afstand van het kantoorgebouw. Aan de – parallel aan de Conradweg gelegen - Oudeweg, ter hoogte van het kantoorgebouw is de bushalte gelegen van lijn 15 welke tijdens spitsuren 2 keer per uur rijdt richting het centrum van Haarlem.

PARKEREN:
8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

ENERGIELABEL:
Energielabel is A.

DATAROOM:
In de dataroom vindt u stukken zoals kadastrale stukken, plattegronden huurgegevens en foto’s.
Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

LEVERING:
Het object zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d.
18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Belegging
Energielabel A
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen