Te Koop

Beijnesweg 3 – Haarlem

€449.000,- k.k.

Omschrijving

DE BELEGGING
Vrijstaande bedrijfshal en geschakelde romneyloods (bedrijfsruimte met gebogen spanten en bedekt met golfplaten) in verhuurde staat gelegen aan de Beijnesweg 3 in Haarlem. Het object dient zowel inpandig als extern gerenoveerd te worden.

KADASTRALE GEGEVENS:
• Gemeente Haarlem, sectie N, nummer 808;
• Kadastraal oppervlak: zeven are en eenenveertig centiare.

• Type, een bedrijfspand in verhuurde staat;
• Oppervlakte:
• bedrijfs-/opslagruimte: ca. 385 m²;
• entresolvloer: ca. 95 m²;
• romneyloods: ca. 170 m²;
• totaal: ca. 650 m² v.v.o.

ERFPACHT
De jaarlijkse canon bedraagt momenteel € 2.975,64.

HUURGEGEVENS
De actuele huurprijs bedraagt € 28.560,- per jaar exclusief btw.

LOCATIE
Gelegen aan de Waarderweg op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van ZuidKennemerland. Er zijn ca. 1.100 bedrijven gevestigd, waar ca. 14.500 mensen
werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd. Naast de oorspronkelijke bedrijfspanden is er de laatste jaren spraakmakende en fraai
vormgegeven nieuwbouw gekomen, is industrieel erfgoed herontwikkeld dat een nieuwe bestemming heeft gekregen.

BEREIKBAARHEID
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft
goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

DATAROOM:
In de dataroom vindt u stukken zoals huurcontract, kadastrale stukken en foto’s. Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

AANVAARDING:
Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaardt in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Belegging
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen