Verkocht

Camplaan 4 – Heemstede

€750.000,- k.k.

Omschrijving

Nabij de oude dorpskern van Heemstede ligt deze ruime tussenwoning met achtergelegen bedrijfsruimte. De woning beschikt over een totale oppervlakte van 146 m² GO en heeft daarnaast een eigen inrit met overheaddeur. Deze inrit brengt u naar de achtergelegen bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte beschikt over twee overheaddeuren en heeft een oppervlakte van 317m² BVO.

Direct om de hoek ligt het Wilhelminaplein met de karakteristieke “Oude Kerk”. Daarnaast ligt de Voorwegschool, de oudste basisschool van Heemstede, waar nog steeds les wordt gegeven. Ook de winkelstraat (Binnenweg/Raadhuisstraat) van Heemstede ligt op loopafstand.

KADASTRALE GEGEVENS:
I. Het woonhuis Camplaan 4 met garage, diverse bedrijfsruimten, erf met inrit en ondergrond uitmakend een op het terrein afgepaald deel van het kadastrale perceel gemeente Heemstede, sectie A, nummer 8005, groot ongeveer vier are eenenzeventig centiare, waarin door de comparante sub A een garagebedrijf wordt uitgeoefend.

LOCATIE:
Op korte fietsafstand ligt het centrum van Haarlem met een groot aanbod op culinair en cultureel gebied en ook het strand is met de fiets binnen 30 minuten bereikbaar. Alle belangrijke voorzieningen zoals scholen, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer etc. zijn binnen handbereik.

BEREIKBAARHEID:
Aan de rand van Heemstede. Op 3 minuten lopen bevindt zich een busverbinding waar de bussen 4 en 340 langsrijden, de bushalte heet ‘Wipperplein’’. Met 8 minuten zit je op de A9 richting Alkmaar, de A2 richting Utrecht en de A4 richting Amsterdam.

PARKEREN:
Gratis parkeermogelijkheden in de straat, let op: in de winkelstraten is het betaald parkeren.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Voorzieningen Overheaddeuren
Energielabel E
Plaats Heemstede

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen

Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook