Te Huur

Casablancastraat 24 – Haarlem

€42.000,- p.j
Omschrijving

OBJECT:
Deze nieuw gebouwde commerciële ruimte van circa ...........m² is gelegen tussen de McDonalds en Kinnepolis bioscoop en vrijwel naast de entree Nicepassage van het overdekte winkelcentrum Schalkwijk. Direct tegenover zijn Albert Heijn, Etos, Gall & Gall en Aldi gevestigd. De dichtbij gelegen nieuwe parkeergarage maakt de locatie makkelijk en uitstekend bereikbaar. Door de ontwikkelingen in de directe omgeving, nu en de komende jaren, is deze locatie commercieel zeer interessant en aantrekkelijk.

VOORZIENINGEN:
• ……..
• ………..
• ……………….

LOCATIE:
Winkelcentrum Schalkwijk:
'Place to be Entertained'. Met meer dan 110 winkels is het comfortabel winkelen in Haarlem-Schalkwijk (35.000 m2) waar u zonder problemen uw auto parkeert tegen een zeer laag tarief.
September 2019 is gestart met de bouw van het nieuwe stadshart Haarlem-Schalkwijk, het moderniseren en vernieuwen van het winkelcentrum. De nieuwe bioscoop (Kinepolis) met 900 stoelen en nieuwe parkeergarage is sinds oktober 2020 geopend. Vele andere nieuwe functies worden toegevoegd waaronder horeca, nieuwe woningen in de vrije sector, maatschappelijk –en publieke voorzieningen etc.. De winkeliersvereniging is zeer actief en organiseert veel activiteiten.

BEREIKBAARHEID:
Gelegen in het overdekte winkelcentrum Schalkwijk. Goed te bereiken met de auto en daarnaast ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, bus 3,7,73 en de sneldienst R-NET 300 en auto N205/A9.

PARKEREN:
Volop parkeergelegenheid in de overdekte parkeergarage of parkeerterrein. Hier geldt een zeer laag parkeertarief.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Voorschot van € ….,- per maand t.b.v. ………..

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: ……………..

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Energielabel A_PP
Plaats Haarlem
Service kosten notatie Per maand

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen