Verhuurd

Conradweg 20 – Haarlem

€80.000,- p.j
Omschrijving

OBJECT:
Magazijn- en/of productieruimte op een zeer goede locatie aan de rand van de Waarderpolder, vlak bij bij diverse
uitvalswegen. De totale oppervlakte is circa 1.000 m² en is verdeeld over diverse ruimten welke eenvoudig bij elkaar getrokken kunnen worden. Verder beschikt het complex over 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren aan de
voorzijde. Aan de linker zijkant van het pand is eigen oprit met toegang tot de grote magazijnruimte, dat eerder in gebruik is geweest als kantoor en showroom. Separaat is kantoorruimte te huur in het pand vanaf circa 50 m².

OPPERVLAKTE:
Ca. 1.000 m² bedrijfsruimte, verdeeld over:
- ca. 600 m² bedrijfs-/kantoor- /showroomruimte (zonder overheaddeur);
- ca. 400 m² bedrijfsruimte met eigen ingang.

Huurprijs € 80,- per m² per jaar excl. BTW.

VOORZIENINGEN:|
- Zware stroomaansluiting aanwezig (400V / max 160 KVA) (kleine ruimte);
- Gemeenschappelijke toiletgroep;
- Luchtbehandeling;
- Parkeerplaatsen in de kelder separaat te huur.

LOCATIE:
Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem. Haarlem is wat betreft grootte, de tweede stad van de provincie Noord -Holland. Bedrijventerrein Waarderpolder is circa 160 hectare groot, alwaar ongeveer 1.100 bedrijven gevestigd zijn en waar circa 14.500 mensen werkzaam zijn. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt ongeveer 200.000 inwoners. De Waarderpolder valt onder het toezicht van Stichting Park - management Waarderpolder en Stichting BIZ Waarderpolder, welke te samen met de politie en brandweer Kennemerland, MKB -Nederland en Alpha security, afspraken hebben gemaakt met betrekking tot de veiligheid. Al deze partijen doen mee in het project Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijven.
In 2009 -2011 werd de Waarderpolder betiteld als het ´Beste Geherstructureerde Bedrijventerrein van Nederland´ en in het voorjaar van 2015 werd het bedrijventerrein uitgeroepen tot ´Beste herstructureringsproject in de Metropoolregio Amsterdam´. Graag verwijzen wij naar voor meer informatie.

PARKEREN:
Onder het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage met 15 parkeerplaatsen (separaat te huur). Tevens is er gratis parkeergelegenheid langs de openbare weg en op het parkeerterrein aan de Conradkade.

BEREIKBAARHEID:
Auto
De Waarderpolder is gelegen ten noordoosten van het centrum van Haarlem en wordt ontsloten door de A200, welke een afsplitsing is van de A9 tussen Amstelveen en Alkmaar. Het centrum van Amsterdam is gelegen op ongeveer 18 kilometer afstand en luchthaven Schiphol is binnen 17 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Het NS-station Haarlem - Spaarnwoude is gelegen op slechts 1 kilometer afstand van het kantoorgebouw. Aan de – parallel aan de Conradweg gelegen - Oudeweg, ter hoogte van het kantoorgebouw is de bushalte gelegen van lijn 15 welke tijdens spitsuren 2 keer per uur rijdt richting het centrum van Haarlem.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens
2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMINGSPLAN:
Het kantoorgebouw is gelegen binnen het bestemmingsplangebied “Bedrijventerrein Waarderpolder”, met identificatienummer NL.IMRO.0392.0000.30802. Volgens dit bestemmingsplan is de bestemming “bedrijventerreinen”, waarvan de definitie van de verschillende bedrijven is opgenomen in een lijst, welke wij op verzoek toezenden. Het maximale bebouwingsoppervlak is 100% en de toegestane bouwhoogte bedraagt minimaal 12 meter en maximaal 20 meter.

Bijzonderheden:
- Dwingende rooilijn;
- Milieuzone van categorie 4.2;
- Tracé voor gasleiding.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Voorzieningen
  • Overheaddeuren
  • Toilet
Energielabel B
Plaats Haarlem
Service kosten notatie Per maand

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen