Te Koop

Conradweg 20 – Haarlem

€2.950.000,- k.k.

Omschrijving

Volledig verhuurd bedrijfscomplex bestaande uit kantoor- en magazijnruimte. Het pand omvat totaal circa 2.308 m² en beschikt over een ondergelegen parkeergarage. Het gebouw is gelegen op een perceel eigen grond ter grootte van circa 2.025 m².
Het bouwjaar van het object is 1989 en het is destijds gebouwd voor de huidige huurder Vialis.
Initieel bestond het gebouw uit een combinatie van kantoor – en bedrijfsruimte. In 2016 is het gebouw gerenoveerd en is een deel van de bedrijfsruimte op de begane grond getransformeerd naar kantoorruimte. Thans bevat het gebouw, naast de kantoorruimte eveneens bedrijfs-/ en opslagruimte welke is ontsloten middels 2 overheaddeuren aan de Conradweg.

Het pand is aan de binnenzijde in 2016 deels verbouwd en compleet gerenoveerd. Het geheel heeft een lichte en moderne uitstraling.

In overleg met de eigenaar van het buurpand zijn optioneel maximaal 25 parkeerplaatsen te huur.

LOCATIE:
Het kantoorgebouw is gelegen op het bedrijventerrein Waarderpolder in Haarlem. Haarlem is wat betreft grootte, de tweede stad van de provincie Noord -Holland. Bedrijventerrein Waarderpolder is circa 160 hectare groot, alwaar ongeveer 1.100 bedrijven gevestigd zijn en waar circa 14.500 mensen werkzaam zijn. De grootstedelijke agglomeratie Haarlem (Haarlem, Heemstede en Bloemendaal) telt ongeveer 200.000 inwoners. De Waarderpolder valt onder het toezicht van Stichting Park – management Waarderpolder en Stichting BIZ Waarderpolder, welke te samen met de politie en brandweer Kennemerland, MKB -Nederland en Alpha security, afspraken hebben gemaakt met betrekking tot de veiligheid. Al deze partijen doen mee in het project Keurmerk Veilig Ondernemen – Bedrijven.
In 2009 -2011 werd de Waarderpolder betiteld als het ´Beste Geherstructureerde Bedrijventerrein van Nederland´ en in het voorjaar van 2015 werd het bedrijventerrein uitgeroepen tot ´Beste herstructureringsproject in de Metropoolregio Amsterdam´. Graag verwijzen wij naar www.waarderpolder.nl voor meer informatie.

OPPERVLAKTE:
Ca. 1.689 m² kantoorruimte;
ca. 431 m² bedrijfsruimte;
ca. 188 m² opslagruimte.

PARKEREN:
Onder het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage met 15 parkeerplaatsen. Tevens bevinden zich parkeerplaatsen langs de openbare weg, waarvoor thans geen parkeertarief is verschuldigd.

BEREIKBAARHEID:
Auto
De Waarderpolder is gelegen ten noordoosten van het centrum van Haarlem en wordt ontsloten door de A200, welke een afsplitsing is van de A9 tussen Amstelveen en Alkmaar. Het centrum van Amsterdam is gelegen op ongeveer 18 kilometer afstand en luchthaven Schiphol is binnen 17 minuten te bereiken.

Openbaar vervoer
Het NS-station Haarlem – Spaarnwoude is gelegen op slechts 1 kilometer afstand van het kantoorgebouw. Aan de – parallel aan de Conradweg gelegen – Oudeweg, ter hoogte van het kantoorgebouw is de bushalte gelegen van lijn 15 welke tijdens spitsuren 2 keer per uur rijdt richting het centrum van Haarlem.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Haarlem II, sectie N, nummer 1161, kadastrale grootte 20 are 25 centiare

VERKOOPVOORWAARDEN:
Het kantoorgebouw wordt verkocht in de huidige staat (‘as-is, where is’). Nadat koper en verkoper overeenstemming hebben bereikt inzake alle bijhorende voorwaarden en condities van de koop, verkrijgt koper het recht tot het uitvoeren van een bouwkundige, juridische en financiële due diligence.

HUURDER:
Vialis heeft bijna 140 jaar ervaring in het bedenken, bouwen en onderhouden van verkeerssystemen en in het managen van verkeersstromen. Vialis doet dat door op de weg, het water en het spoor verkeerspatronen te onderzoeken en inzichtelijk te maken. Die kennis vertaalt Vialis naar sturingsoplossingen voor een maximale benutting van de infrastructuur. Vialis is een zelfstandige dochteronderneming van VolkerWessels.

Huurder heeft per 1 juli 2023 het huurcontract opgezegd. Hierna wordt het pand leeg en vrij van huur opgeleverd door huidige huurder aan eigenaar.

DATAROOM:
In de dataroom vindt u stukken zoals kadastrale stukken, plattegronden huurgegevens en foto’s.
Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

BESTEMMINGSPLAN:
Het kantoorgebouw is gelegen binnen het bestemmingsplangebied “Bedrijventerrein Waarderpolder”, met identificatienummer NL.IMRO.0392.0000.30802. Volgens dit bestemmingsplan is de bestemming “bedrijventerreinen”, waarvan de definitie van de verschillende bedrijven is opgenomen in een lijst, welke wij op verzoek toezenden. Het maximale bebouwingsoppervlak is 100% en de toegestane bouwhoogte bedraagt minimaal 12 meter en maximaal 20 meter. Bijzonderheden: – Dwingende rooilijn; – Milieuzone van categorie 4.2; – Tracé voor gasleiding.

ALGEMEEN:
Bovenstaande informatie is gebaseerd op door verkoper verstrekte gegevens en dient vertrouwelijk behandeld te worden. Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. is niet aansprakelijk voor de volledigheid of juistheid van de verstrekte gegevens. Het tot stand komen van een transactie geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door verkoper.

Kenmerken

Functie Belegging
Energielabel B
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen