Te Koop

Emrikweg 26 – HAARLEM

€1.025.000,- k.k.
Omschrijving

BELEGGING:
Te midden van diverse gerenommeerde ondernemingen gelegen markant en goed onderhouden bedrijfspand (bouwjaar ca. 1990) op een goed bereikbare locatie in de Waarderpolder met energielabel A+.
Het betreft een goed verhuurd pand met kantoor, bedrijfshal c.q. opslagruimte verdeeld over 2 bouwlagen, verhuurd aan twee huurders. De begane grond meet circa 534 m² bvo en etage is circa 548 m² bvo, totaal 1.081 m² bvo NEN gemeten. Op eigen terrein zijn vijf parkeerplekken gelegen en is er voldoende plek om fietsen te stallen. Op de openbare weg is tevens mogelijkheid tot gratis parkeren.

LOCATIE:
Waarderpolder is het grootste businesspark van Haarlem. Centraal gelegen in de Metropoolregio Amsterdam, een kwartier van Schiphol, met een eigen treinstation en vijf minuutjes op de fiets vanuit de historische binnenstad. Via de A9 en de N208 makkelijk bereikbaar. Zowel grote internationale bedrijven en succesvolle Nederlandse bedrijven hebben zich hier gevestigd. Het gehele gebied is collectief beveiligd door Alpha Security die in de avonden, nachten en weekenden surveilleert.

HUUR PER JAAR:
De totale huurprijs voor de Emrikweg 26 bedraagt € 92.371,92.
De huidige huurprijs voor Emrikweg 26 (Helios) bedraagt € 56.382,24 per jaar excl. servicekosten en btw, het totaal aantal gehuurde meters is bvo 640 m² zijnde gemiddeld € 88,- p/m² per jaar.
De huidige huurprijs voor Emrikweg 26-B (Innopix) bedraagt € 35.989,68 per jaar excl. servicekosten en btw. Het totaal aantal gehuurde meters is bvo 441 m², zijnde gemiddeld € 81,- p/m² per jaar.

HUUROVEREENKOMST LOOPTIJD:
Emrikweg 26 is ingegaan per 1 december 2009, huurder is ca. 30 jaar in dit object gevestigd. De huurovereenkomst loopt tot 31 december 2024 met een verlengingsmogelijkheid. Emrikweg 26-B (Innopix) is ingegaan per 1 april 2020. De huurovereenkomst loopt tot 31 maart 2026 met een verlenging van 3 jaar.

HUURDER:
OVER HELIOS PRO AUDIO SOLUTIONS; Al meer dan 35 jaar mag Helios vele bekende Nederlandse audio professionals tot haar vaste klanten rekenen. Kiest u voor Helios dan kiest u voor een hechte, vaak langdurige samenwerking. Onze formule is net zo eenvoudig als krachtig: Wij zeggen wat we doen en we doen wat we beloven. Hoe beter u ons leert kennen, des te duidelijker ziet u dat wij eigenlijk een verlengstuk zijn van uw organisatie.

OVER INNOPIX; Wij bieden op maat gemaakte mobiele en online platform oplossingen aan zakelijke klanten, ondernemingen, startups, scale-ups en onderwijsinstellingen. Wij bieden platformoplossingen aan klanten in Europa en de VS. De platformoplossingen ontwikkeld door INNOPIX zijn op maat gemaakt of worden geleverd als saas-oplossing en voegen waarde toe aan marketing, business development en kerncompetenties van een organisatie. Ons internationale team van IT professionals gedijt met trots voor het succes van onze klant!

OMGEVING:
In de directe omgeving zijn veel lokale ondernemers gehuisvest en ook landelijk bekende ondernemingen, zoals:
-Boels verhuur / Emrikweg
-Bakkerij van Vessem / Bingerweg
-Uiltje Brewing Company / Bingerweg
-Jopen Tap Room / Emrikweg
-JP Haarlem / A. Hofmanweg
-Simon Lévelt / A. Hofmanweg
-Stylschouwen BV Haarlem / A. Hofmanweg

KENMERKEN VAN DE BELEGGING ZIJN ONDER ANDERE:
- Zeer solvabele huurders
- Uitstekend rendement
- Realistische huuropbrengsten
- Object met potentie
- Markant gebouw op goed bereikbare locatie met eigen parkeerplaatsen
- Goed onderhouden gebouw
- Energielabel A+

VOORZIENINGEN:
Voorzieningen welke door huurder zijn aangebracht:
-Mechanische ventilatie
-HR cv ketel
-Kabelgoten
-Systeem plafond
-Vloerbedekking
-Toiletten
-Pantry

OVERIGE VOORZIENINGEN:
-Overhead deur
-Kunststof kozijnen met dubbel glas
-Betonnen vloeren
-Plafond hoogte ca. 2,90 (bruto)

ENERGIELABEL:
Het object heeft een zeer gunstig label A+ dat geldig is tot 06-01-2032.

KOOPVOORWAARDEN:
Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe "as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, funderings-technische,, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper heeft het object zelf nooit gebruikt anders dan als beleggingsobject en kan/zal aldus geen garanties verstrekken en/of aansprakelijkheid ter zake aanvaarden. Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is dan komt deze ten goede van de verkoper. Er geldt een voorbehoud goedkeuring en gunningsrecht verkoper. Tevens zijn de volgende clausules van toepassing: asbestclausule, ouderdomsclausule, funderingsclausule, bodemclausule, waterhuishoudingsclausule en niet zelf in gebruik clausule.

WAARBORGSOM:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

ERFDIENSTBAARHEDEN/BIJZONDERE BEPALINGEN:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

OPLEVERING:
In overleg.

NOTARIS:
Overdracht bij project notaris. Kosten voor rekening van koper.

KOOPAKTE:
Standaard koopakte model ring Amsterdam met beperkte aansprakelijkheid.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

INTERESSE
Indien uw interesse is gewekt, kunt u per e-mail toegang tot de dataroom verkrijgen. In de dataroom treft u (voor zover aanwezig); huurovereenkomsten, allonges, huurfacturen, indexering, plattegronden, kadastrale stukken, foto’s en impressies. Een bezichtiging van het object kan onderdeel zijn van uw onderzoek en kan uitsluitend via de makelaar.

DISCLAIMER:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend. Een definitieve koopovereenkomst komt eerst tot stand na definitieve goedkeuring van directie van verkoper.

Kenmerken

Functie Belegging
Energielabel A_P
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen