Verkocht

Hendrik Figeeweg 3 G-10 – Haarlem

€495.000,- k.k.

Omschrijving

In Haarlem, op een unieke locatie aan het Spaarne, staat sinds begin 2010 het FigeeCenter. Een bedrijfsverzamelgebouw met een fantastische uitstraling en panoramisch uitzicht op Haarlemmer Stroom, het Drostecomplex en het oude centrum van Haarlem. Wij bieden hier een kantoorunit aan op de 1e verdieping. Het geheel beschikt verder over een industriële uitstraling met o.a. hoge plafonds.

KADASTRALE GEGEVENS:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte op de 1e verdieping van voormeld gebouw, plaatselijk bekend Hendrik Figeeweg 3G10 te 2031 BJ Haarlem, kadastraal bekend gemeente Haarlem II, sectie N, nummer 1985 A-9, uitmakende het honderd vierentachtig drieduizend achthonderd tweeënvijftigste (184/3.852) onverdeeld aandeel in voormelde gemeenschap.

VOORZIENINGEN:
• pantry;
• toilet;
• C.V. ketel;
• lift.

LOCATIE:
Het FigeeCenter ligt op een unieke locatie aan het Spaarne in Haarlem met uitzicht op Nieuwe Energie, het Drostecomplex en het oude centrum van Haarlem. Het FigeeCenter is gelegen op het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland: ‘De Waarderpolder’. Naast de oorspronkelijke bedrijfspanden is er spraakmakende en fraai vormgegeven nieuwbouw gekomen en is industrieel erfgoed herontwikkeld. Aangrenzend aan het Figeecenter is de Bakkerij gevestigd. Een fijne werkruimte met lunch faciliteit en bijeenkomstfunctie.

BEREIKBAARHEID:
Het object is uitstekend bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets. Recent is de fietsbrug geplaatst welke dit deel van de Waarderpolder met de binnenstad verbindt. Met de auto is het industrieterrein ontsloten via de Rijksweg A9 (Alkmaar-Amstelveen/ afslag Rotterpolderplein), waardoor directe verbindingen zijn met A10 (ringweg Amsterdam) en de A4 (Amsterdam-Rotterdam). Op 500 meter is een bushalte gelegen.

PARKEREN:
Op openbaar terrein naast het gebouw.

BTW:
Niet van toepassing

VVE KOSTEN per maand:
• Nutsvoorzieningen: € 133,02.
• Bijdrage VVE: € 287,36.

Energielabel A++.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Voorzieningen
  • Liften
  • Te openen ramen
  • Toilet
  • Pantry
Energielabel A_PP
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen