Te Koop

Hulswitweg 47 # – Haarlem

€51.950,- k.k.

Omschrijving

BELEGGING:
Garageboxen gelegen aan Hulswitweg 47 G 001 t/m 47 G 124, 2031 BG Haarlem.
De boxen worden apart maar ook per cluster verkocht.

KOOPPRIJZEN:
Type 1B5: € 29.950,- k.k. ca. 14,87 m² BVO
Type B: € 31.950,- k.k. ca. 17,85 m² BVO
Type C: € 51.950,- k.k. ca. 20,83 m² BVO
Type E: € 56.950,- k.k. ca. 23,80 m² BVO
Alle prijzen te vermeerderen met btw.

GaragePark Haarlem bestaat uit 124 verhuurde garageboxen, gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein de Waarderpolder. Het in 2017 gebouwde garagepark bestaat uit garageboxen van 15 m² tot 24 m² op de begane grond en op
de eerste verdieping. De garageboxen worden gebruikt als opslagruimte, werkruimte of stalling. De garageboxen van GaragePark Haarlem zijn goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en door zonnepanelen voorzien van stroom en verlichting.

KADASTRALE GEGEVENS:
• Gemeente Haarlem, sectie N, nummer 2184, kadastraal oppervlak 2.500 m².
• Type, een complex van 124 verhuurde garageboxen.
• Oppervlakte garageboxen van 15 m² tot 24 m².
• Bouwjaar 2017.

HUURGEGEVENS:
De huurcontracten zijn verschillend in huurprijs. Huidige bruto aanvangsrendementen tussen 6% en 7%.

LOCATIE:
GaragePark Haarlem is gevestigd aan de Hulswitweg in Haarlem op bedrijventerrein de Waarderpolder, één van de grootste bedrijventerreinen van Nederland. Het park is ideaal gelegen met aansluitingen op de A9 en de A200.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 op 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

BTW is wel van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

AANVAARDING:
Het object dient te worden aanvaard onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaardt in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Belegging
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen