Te Huur

IJweg 503 I – Boesingheliede

€1.800,- p.m
Omschrijving

OBJECT:
Zo te betrekken bedrijfsunit met circa 120 m² vloeroppervlakte, verdeeld over begane grond en eerste verdieping . Het kantoorgedeelte op de eerste verdieping is voorzien van een keukenblok met diverse inbouwapparatuur. Bijzonderheden: eigen parkeerplaatsen, overheaddeur, betonvloeren, vrije hoogte begane grond 3,28 meter.

Indeling
Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, deur naar de bedrijfsruimte met overheaddeur aan voorzijde en klein keukenblok.
Eerste verdieping: middels vaste trap bereikbare kantoorruimte met cv.-opstelling en modern keukenblok, 2e inpandige kantoorkamer, badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en toilet.

VOORZIENINGEN:
- betonvloer op de begane grond
- Raamkozijnen: aluminium met HR++ beglazing;
- overheaddeur
- pantry op de begane grond
- keuken op de eerste verdieping
- laminaatvloer op de eerste verdieping
- twee parkeerplaatsen


LOCATIE:
De bedrijfsunit is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein in Boesingheliede en wordt zodoende omringd door meerdere MKB- bedrijven. Door de nabij gelegen aansluitingen met de rijkswegen A-5, A-9 (Haarlem-Amstelveen-Amsterdam Zuidoost), ring A-10 en de Westrandweg met afslag in Amsterdam Westpoort is de bedrijfsunit uitstekend bereikbaar.

PARKEREN:
Er zijn twee bijbehorende parkeerplaatsen beschikbaar voor de unit.

BTW:
Niet van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Nader te bepalen.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
De bestemming ter plekke is "bedrijf" (kleine ambachtelijke en nijverheidsbedrijven). Voor verdere informatie over de bestemming verwijzen wij u graag naar www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeente Haarlemmermeer.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Plaats Boesingheliede
Service kosten notatie Per maand

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen