Te Koop

Industrieweg 36 -42 – IJsselstein

€2.645.000,- k.k.

Omschrijving

BELEGGING
Representatief bedrijfsverzamelgebouw, genaamd ‘ISM Businesscenter’ op een uitstekende locatie gelegen in IJsselstein. De bestemming van de ruimten is volumineuze detailhandel en kantoorruimte. De begane grond bestaat uit 2 showroom-/winkelruimten en op de verdiepingen bevinden zich kantoorruimten. Alle ruimten beschikken onder andere over een aircosysteem en glasvezel internet. Het pand is onderdeel van een VVE en beschikt over energielabel A.
De verhuurbaarheid is goed, leegstand wordt vrij spoedig ingevuld door een nieuwe huurder zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een makelaar of Funda.

De totale huidige huurstroom op jaarbasis bedraagt € 213.582,-. Momenteel zijn enkele units in het complex onverhuurd. De potentiële huurstroom hiervan bedraagt circa € 22.400,-. De totale theoretische huursom bedraagt aldus circa € 235.982,-.

Dataroom: in de dataroom vindt u stukken zoals plattegronden, kadastrale stukken, huurovereenkomsten en energielabel.
Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

KADASTER:
Gemeente: IJsselstein
Sectie : C
Nummer: 1194 A18
Appartementsindex: A14, A15, A17 en A18.
De VvE bestaat uit twee eigenaren. Het aandeel van de aangeboden appartementsrechten in de gemeenschap is circa 91,3%.

ONDERHOUD:
Het pand is de laatste jaren grondig gerenoveerd en gemoderniseerd.
Onder andere zijn overal nieuwe kunststof kozijnen met dubbel glas geplaatst, het complete dak met afvoeren is vernieuwd en het pand is geheel geschilderd. Het geheel heeft aan de buitenzijde een representatieve en moderne uitstraling.

LOCATIE:
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een zichtlocatie op bedrijventerrein “Lagedijk” aan een doorgaande weg (Baronieweg) te IJsselstein. In de nabije omgeving zijn bedrijven gevestigd als Gamma en een Plus supermarkt.

PARKEREN:
Het object beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens is er ruime gratis parkeergelegenheid op openbaar terrein direct naast het pand.

BEREIKBAARHEID:
Het bedrijfspand bevindt zich binnen de bebouwde kom op korte afstand van de A2, ter hoogte van afrit Nieuwegein/IJsselstein. Verkeersknooppunt Oudenrijn is uitstekend bereikbaar door de centrale ligging. De
infrastructuur is fors verbeterd door de aanleg van de ringweg, de Weg der verenigde Naties, N210. Tevens is de bereikbaarheid per openbaar vervoer goed. De bushalte is op loop afstand, ca. 3 minuten.

HUURDERS:
Op de begane grond bevinden zich een speciaalzaak in vloeren en een kringloopwinkel.
Op de verdieping zijn diverse huurders gevestigd, waaronder een marketing- en consultacybureau, belastingadviseur, reisbureau en diverse bedrijven op het gebied van schoonheidsverzorging.

VERKOOP VOORWAARDEN:
Het object zal worden verkocht en geleverd in de verhuurde staat waarin het zich thans bevindt.
Verkoper verkoopt volgens het “as-is-where-is” principe wat inhoudt dat koper het verkochte aanvaardt in de bouwkundige-, technische-, juridische-, fiscale- en milieukundige staat waarin het zich op de leveringsdatum bevindt. Verkoper garandeert niet meer dan dat hij bevoegd is tot levering. Koper krijgt de gelegenheid om onderzoek te doen naar alle voor koper relevante aspecten en vrijwaart de verkoper voor elke aansprakelijk. Koper is geen courtage verschuldigd aan Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. Alle beschikbare gegevens zullen worden ondergebracht in een digitale dataroom. Geïnteresseerden kunnen via de makelaar toegang krijgen tot deze dataroom. Uitsluitend op afspraak zal er gelegenheid worden gegeven het object te bezichtigen. Geïnteresseerden kunnen schriftelijk een bieding uitbrengen.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Functie Belegging
Energielabel A
Plaats Ijsselstein

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen

Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook