Verhuurd

Izaak Enschedeweg 42 E – Haarlem

€10.800,- p.j
Omschrijving

OBJECT:
Direct te betrekken bedrijfsunit met hoog afwerkingsniveau van ca. 65 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 65 m² kantoorruimte op de verdieping. De begane grond is onder andere voorzien van glad afgewerkte betonvloer, ledverlichting, toilet, pantry en twee separate opslagruimtes. De trap naar de verdieping is gestoffeerd en de op de verdieping aanwezige kantoorruimte is ook voorzien van een toilet en een uitgebreide pantry met combi-oven, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat.
Er is een praktische kamerindeling aanwezig met veel lichtinval; de achterste kamer is voorzien van een elektrisch te openen lichtkoepel. Verder zijn de ruimtes ter voorbereiding van internet voorzien van netwerkaansluitingen en voorzien van een systeemplafond met led-verlichtingsarmaturen. Kortom, een unit die zo te betrekken is!
Zie bijgaande plattegrond unit 20. Bij het gehuurde behoren twee parkeerplaatsen.

De unit is ook separaat te huur.
De begane grond is € 850,- per maand excl. BTW en servicekosten á € 50,- en is voorzien van glad afgewerkte betonvloer, ledverlichting, toilet, pantry en twee separate opslagruimtes en 1 parkeerplaats.
De kantoorruimte op de eerste verdieping is € 900,- per maand excl. BTW en servicekosten á €50,- en is voorzien van een toilet en een uitgebreide pantry met combi-oven, koelkast, vaatwasser en inductiekookplaat en 1 parkeerplaats.

OPLEVERINGSNIVEAU:
• Overheaddeur elektrisch bedienbaar;
• Begane grondvloer beton monoliet (glad) 1.000kg/m²;
• Verdiepingsvloer dekvloer (dikte 60 mm) 400kg/m² ;
• Raamkozijnen aluminium voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters;
• Meterkast voorzien van invoer elektra/water
• Gestoffeerde trap;
• Loze leiding t.b.v. aanleg zonnepanelen;
• Verwarming;
• Toilet begane grond en op de verdieping;
• Pantry begane grond;
• Keuken met koelkast én vaatwasser op de eerste verdieping;
• Elektrische lichtkoepel;
• Elektrische installatie voorzien van verlichting en wandcontactdozen.

LOCATIE:
De Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Zuid-Kennemerland en de banenmotor van Haarlem. Er zijn ruim 1100 bedrijven gevestigd. Hier verdienen zo’n 14.500 mensen hun brood, bijna een kwart van de werkgelegenheid in de stad. Twee prijzen won de Waarderpolder. Beste herstructureringsproject in de Metropoolregio Amsterdam (in 2015) en de Award Beste Geherstructureerde Bedrijventerrein van Nederland 2009-2011 (in 2009).
Doorslaggevend voor het winnen van beide prijzen was de verregaande samenwerking in de Waarderpolder in de vorm van Parkmanagement.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

EIGEN TREINSTATION:
Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation - Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Vanaf de Haarlemse knooppunten rijd je met een lijnbus (lijn 15) of per (deel)fiets verder de Waarderpolder in. Met de fiets vanuit de stad of vanuit een van de omliggende gemeenten, rijd je over vrij liggende fietspaden naar je bestemming.

PARKEREN:
Per unit zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
€ 50,- per maand te vermeerderen met btw per verdieping.
Huurder zal zelf zorg dragen voor het overschrijven van de nutsvoorzieningen.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens
(2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met
omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BIJZONDERE BEPALINGEN:
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

VOORBEHOUD:
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Voorzieningen
  • Te openen ramen
  • Toilet
  • Pantry
Plaats Haarlem
Service kosten €50
Service kosten notatie Per maand

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen