Te Koop

Kinderhuissingel 4 C – Haarlem

€295.000,- k.k.
Omschrijving

OBJECT:
Het betreft een gerenoveerde kantoorruimte ca. 92m², waarvan ca. 6.90m² entresol, gelegen op de begane grond in een karakteristiek monumentaal kantorencomplex aan een van de mooiste singels van Haarlem. Het object is onderdeel van een rijksmonument.
Dit pakhuis, ‘Olympia’, is eind 19e eeuw gebouwd en beschikt o.a. over een geheel gerestaureerd atrium met royale wachtruimte en lift.

KADASTRALE GEGEVENS:
1. Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte op de begane grond,
plaatselijk bekend te 2013 AS Haarlem, Kinderhuissingel 4 c, kadastraal bekend gemeente Haarlem sectie A
nummer 5496 A-8, uitmakende het dertig/eenduizend eenhonderd vijfenzestigste aandeel in de gemeenschap,
bestaande uit een gebouw met parkeerplaatsen, erf, grond en verder alle aan- en toebehoren, staande en
gelegen te Haarlem aan de Kinderhuissingel 2 tot en met 6, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Haarlem sectie A nummer 1739, groot tien are twee centiare en nummer 5499 groot drie are negenentachtig centiare;

2. Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de parkeerplaats, kadastraal bekend gemeente Haarlem sectie A nummer 5496 A-49, uitmakende het vijf/eenduizend eenhonderd vijfenzestigste aandeel in de hiervoor sub 1 gemelde gemeenschap.

VOORZIENINGEN:
• Pantry;
• Toilet;
• Centrale verwarming;
• Balkenplafond.

LOCATIE:
Centraal gelegen op 5 minuten loopafstand van het station alsmede de historische binnenstad van Haarlem. Het object is zeer makkelijk aan te rijden en op 5 minuten afstand van de A-9.

BEREIKBAARHEID:
Zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto via de Westelijke Randweg (N208) en op loopafstand van NS-station en centrum.

PARKEREN:
Bij het object behoort 1 parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw.

VVE KOSTEN
€ 535,94 per maand incl. energiekosten

BTW:
Niet van toepassing.

ENERGIELABEL:
Er zijn geen energielabel verplichtingen omdat het een rijksmonument is.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Monument/beschermd stadsgezicht:
Het object is onderdeel van een Rijksmonument.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Haarlem. Op aanvraag verkrijgbaar. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper
vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: Het object wordt momenteel verhuurd voor € 1.547,38 per maand excl. servicekosten en btw maar kan leeg worden opgeleverd.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Garenkokerskwartier gemengd-4:
kantoor, dienstverlening, praktijkruimte, maatschappelijke doeleinden, atelierruimte.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Voorzieningen
  • Liften
  • Te openen ramen
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen