Verkocht

Kruisstraat 17 zwart – HAARLEM

€2.395.000,- k.k.

Omschrijving

Kruisstraat 17 Zwart / Ridderstraat 2A t/m 2H Haarlem

BELEGGING € 2.395.000,- KK geen BTW van toepassing.

Midden in het centrum van Haarlem aan de Kruisstraat hoek Ridderstraat ligt dit in 2012/2013 volledig gerenoveerde woon/winkelcomplex met een achttal verhuurde en gesplitste zelfstandige woonappartementen en een winkelruimte. De Kruisstraat is dé aanloopstraat van het centrum van Haarlem. Dicht bij het station NS én dicht bij de Grote Markt. Het complex is aangewezen als beschermd stadsgezicht.

Alle in de splitsing betrokken appartementen zijn in één hand en worden gezamenlijk verkocht. Er is derhalve sprake van een “slapende V.v.E.”. Er zijn geen V.v.E. bijdragen en er zijn ook geen onderhoudsreserves.

Alle woningen zijn geliberaliseerd verhuurd, beschikken over een energielabel A en hebben tussenmeters voor verbruik gas, water en elektra.

Op de begane grond is thans gevestigd de modewinkel Untitled van ca. 115 m². Deze winkel is hier al gevestigd sinds 1992.
Op de verdiepingen bevinden zich 8 woonappartementen van totaal 263 m² woonoppervlak en is er een gemeenschappelijk dakterras van 39 m².

De actuele kale (excl. GWL) huuropbrengsten bedragen € 115.221,- per jaar en de winkel wordt vrij van BTW verhuurd.

ENERGIELABELS:
De woningen beschikken allen over een A-label.

KOOPVOORWAARDEN:
Zie prospectus dataroom.

OVERIGE BIJZONDERHEDEN:
• Dataroom: in de dataroom vindt u stukken zoals plattegronden, splitsingsakte en tekeningen, huurcontracten, kadastrale uittreksels, leveringsakte, energie labels, WWS-puntenrapporten en foto’s.

Een link naar de dataroom kunt u per e-mail aanvragen.

Het object dient te worden aanvaardt onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige, juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Functie Belegging
Plaats Haarlem

Verhuur

Lokale marktkennis

9,1

Deskundigheid

9,3

Service en begeleiding

9,4

Prijs/ kwaliteit

8,6

Vraag de brochure aan

Verhuur

Lokale marktkennis

9,1

Deskundigheid

9,3

Service en begeleiding

9,4

Prijs/ kwaliteit

8,6

Delen

Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook