Verkocht

Leidsevaart 570 -572 – Haarlem

€395.000,- k.k.

Omschrijving

Nette bedrijfsruimte op de begane grond op een centrale en gewilde locatie aan de rand van een toekomstig transformatie gebied.
Kadastraal bestaat het geheel uit 2 appartementsrechten gelegen binnen 2 Vve’s van elke 2 leden.
Voorheen in gebruik geweest als autobedrijf, diverse gebruiksmogelijkheden.

BEREIKBAARHEID:
Per auto goed bereikbaar vanaf de rijksweg A9 vanuit de richting Amsterdam/Amstelveen via de afslag Haarlem Zuid richting Heemstede en vanuit de richting Alkmaar/Beverwijk via de afslag Haarlem richting Heemstede.
Vanuit Haarlem zelf is de locatie goed via de Leidsevaart bereikbaar.
In de nabije omgeving bevinden zich bushaltes (buslijnen 14, 80 en 680). Op 5 minuten loopafstand ligt NS Station Heemstede Aerdenhout met een direct verbinding naar Leiden en Amsterdam.

LIGGING:
Goed zichtbaar gelegen nabij de hoek Westelijke Randweg en Leidsevaart, op de grens van Haarlem-Zuid en Heemstede.

• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijfsruimte / Wonen.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Wat betreft de bodemgesteldheid verklaart koper bekend te zijn met de inhoud van de omgevingsrapportage van de gemeente Haarlem d.d. 15 juli 2014. Op aanvraag verkrijgbaar.

Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Voorzieningen
  • Overheaddeuren
  • Krachtstroom
  • Betonvloer
  • Toilet
  • Pantry
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen