Te Koop

Marconistraat 6 – Heerhugowaard

€635.000,- k.k.

Omschrijving

In het kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw “Marconiplaza” op bedrijventerrein Zandhorst te Heerhugowaard bieden wij een zeer representatief en courant kantoorpand aan. Het complex is gebouwd in 2010 en zeer hoogwaardig afgewerkt. Het pand bestaat uit een begane grond met aparte opgang/ruime hal en twee bovengelegen verdiepingen en is voorzien van een lift.

De showroom op de begane grond kan tevens worden gebruikt als kantoorruimte of opslag-/ magazijnruimte, eventueel is het mogelijk hier een overheaddeur te plaatsen. Iedere verdieping is voorzien van een eigen nummer, pantry, toiletgroep en g/w/l aansluiting waardoor het ook uitermate geschikt is voor (gedeeltelijke) verhuur. Het complex heeft mede door de juiste keuze en combinatie van materiaalgebruik een eigentijdse uitstraling. Het pand is zeer geschikt voor bedrijven die behoefte hebben aan representatieve kantoorruimte, eventueel in combinatie met een showroom of bedrijfshal.

Oppervlakte

Totaal 346 m² BVO bestaande uit:
Begane grond : 107 m² BVO
1e verdieping : 118 m² BVO
2e verdieping : 121 m² BVO

Ligging

Marconiplaza is gelegen op een gunstige zichtlocatie grenzend aan het kruispunt van de Marconistraat en de Nobelstraat en is uitstekend bereikbaar via de provinciale weg N242. Diverse voorzieningen als restaurant Babylon en het NS-station liggen in de nabijheid.

Parkeren

7 parkeerplaatsen voor de deur.

Koopvoorwaarden

Waarborgsom: na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen: zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

Splitsing in appartementsrechten: zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

Bodeminformatie

Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Bezichtiging

Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Voorzieningen
  • Toilet
  • Pantry
Plaats Heerhugowaard

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen

Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook