Te Koop

Paul Krugerstraat 41 – Haarlem

€1.300.000,- k.k.
Omschrijving

OBJECT:
In de voormalige Elisabeth Barbara kerk ligt deze bijzondere ruimte verdeeld over twee verdiepingen. De kerk was tot 1995 in in gebruik als katholieke kerk en is in 2001 omgebouwd met behoud van vele originele neogotische details. De complete renovatie is naar het ontwerp van architect Piet Koster. De moderne uitstraling in combinatie met de oude details maakt dit gebouw tot een bijzonder geheel. Volgens het vigerende bestemmingsplan is wonen op de verdiepingen toegestaan.

Het betreft ca. 470 m² op de 1e en 2e verdieping. Op de begane grond is de parkeerkelder gesitueerd met 5 plaatsen met bergruimten behorende bij deze verdiepingen.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Schoten, sectie B, nummer 17469, kadastrale grootte 240 m².

LOCATIE:
Het pand is gelegen in de Transvaalbuurt in Haarlem. Deze buurt is op loopafstand van het centrum van Haarlem. Haaks op de Paul Krugerstraat loopt de Generaal Cronjéstraat. Dit is een drukke winkelstraat met vestigingen van meerdere grote winkelketens zoals Pearle, Etos en Hema. Daarnaast treft men in deze straat alsmede in de nabije omgeving veel lunchrooms en eetgelegenheden.

De laatste jaren vinden er diverse ontwikkelingen plaats in de directe omgeving. Zo zijn rond het nabijgelegen Sint Jorisveld (de Oude Ripperda kazerne) nieuwe appartementencomplexen gerealiseerd. Het park in combinatie met de klassiek ogende complexen geven het gebied een luxe uitstraling.

BEREIKBAARHEID:
Het pand is uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer door de ligging nabij de uitvalswegen naar het rijkswegennet. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens uitstekend. Naast de aanwezigheid van meerdere busverbindingen (waaronder lijn 3 en 673), bevindt ook het NS-station zich op loopafstand.

BTW:
Niet van toepassing.

ENERGIELABEL:
Is aangevraagd.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

BESTEMMING:
Enkelbestemming wonen.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Voorzieningen
  • Te openen ramen
  • Kabelgoten
  • Systeemplafond
  • Toilet
  • Pantry
  • Verwarming
Luchtbehandeling Airco
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen