Te Koop

Schoterweg 104 zwart – Haarlem

€395.000,- k.k.
Omschrijving

OBJECT:
Nette verhuurde woning van 84 m2 op een goede locatie gelegen op steenworp afstand van winkelstraat De Cronjé en winkelgebied Spaarneboog met een groot aanbod van fijne winkels. Twee grote supermarkten en de gezellige donderdagmarkt voor de dagelijkse boodschappen zijn op de fiets of lopend snel te bereiken. Het bouwjaar is 1902 en het pand beschikt over energielabel G. Het pand is verhuurd aan 2 huurder(s) en de totale huurinkomsten bedragen € 20.784,- per jaar.

Het betreft een appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de benedenwoning met toebehoren, plaatselijk bekend Schoterweg 104 zwart te (2021 HR) Haarlem, kadastraal bekend gemeente Schoten sectie B nummer 15632 A-1, uitmakende het twee vijfde (2/5) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het woonhuis met verdere aanhorigheden aan de Schoterweg 104 zwart en rood te Haarlem, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Schoten sectie B nummer 1400 (1 a en 48 ca).

Vraagprijs € 395.000 kk.

LOCATIE:
Gelegen op loopafstand van het NS Station en winkelcentrum Cronjé, nabij het centrum van Haarlem.

BEREIKBAARHEID:
Zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Gelegen naast het NS Station van Haarlem.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

OPLEVERING:
in overleg.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Belegging
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen