Te Koop

Tappersweg 14 -15 – HAARLEM

€250.000,- k.k.

Omschrijving

BELEGGING:
Te koop bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de 1ste etage.
Het geheel is 126m² BVO en heeft een optimaal energielabel A. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen voor het object.

De huidige huur bedraagt € 14.400,- per jaar excl. btw.

Huurovereenkomst looptijd:
“Haarlems glasservice” huurt sinds 1 november 2019 de begane grond. Per 1 december 2022 is er een nieuwe huurovereenkomst in gegaan voor beide de begane grond en eerste etage. De nieuwe huurovereenkomst is getekend voor 5 jaar + 5 verlengingsjaren en loopt tot 30 november 2027.

Kenmerken van de belegging zijn onder andere:
• vrije hoogte ca. 3.00m
• vloerbelasting begane grond circa 500 kg per m²
• vloerbelasting 1e verdieping circa 250 kg per m²
• afgewerkte betonvloer
• handmatig bedienbare overheaddeur
• hardhouten trap naar verdiepingsvloeren
• centrale verwarming
• eigen nutsvoorzieningen gas, water en elektra
• dubbele beglazing

BTW:
Niet van toepassing. Er wordt niet geopteerd voor een belaste levering.

KOOPVOORWAARDEN:
Het object dient te worden aanvaardt onder gestanddoening van de lopende huurovereenkomsten en zal worden verkocht en geleverd conform het principe “as is, where is”. Dit houdt in dat het object door koper wordt aanvaard in de bouwkundige,
juridische, milieu technische en fiscale situatie zoals het is op de datum van overdracht c.q. oplevering, derhalve inclusief alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper heeft het object zelf nooit gebruikt anders dan als beleggingsobject. De verkoper zal aldus geen garanties verstrekken en zal geen enkele aansprakelijkheid ter zake aanvaarden. Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is dan komt deze ten goede van de verkoper.

• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Oplevering: in overleg.

NOTARIS:
Overdracht bij project notaris. Kosten voor rekening van koper.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d.
18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

Locatie:
Bedrijventerrein de Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Haarlem, het is een gebied waar verschillende soorten bedrijven zijn gevestigd. De Waarderpolder bevindt zich ten noordoosten van het centrum van Haarlem. Het grootste voordeel is de bereikbaarheid via de in 2012 gebouwde fly-over die de A200 verbindt met de N200 en de Oudeweg.

Indien uw interesse is gewekt, kunt u per e-mail de toegang tot de dataroom verkrijgen. In de dataroom treft (voor zover aanwezig); huurovereenkomsten, allonges, huurfacturen, platte gronden, kadastrale stukken, eventueel; VvE stukken, foto’s en impressies. Een bezichtiging van het object kan onderdeel zijn van uw onderzoek. Een bezichtiging van het object kan uitsluitend via de makelaar.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.
Een definitieve koopovereenkomst komt eerst tot stand na definitieve goedkeuring van directie van verkoper.

Kenmerken

Functie Belegging
Energielabel A
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen