Te Koop

Waarderweg 33 B-9 – Haarlem

€145.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de Waarderweg, een van de belangrijkste verbindingswegen van bedrijventerrein Waarderpolder te Haarlem is een zeer hoogwaardige multifunctionele bedrijfs-en kantorencomplex gerealiseerd. Ruimte, uitstraling en opleveringsniveau maken Waarderpark tot een kwaliteitslokatie.

KADASTRALE GEGEVENS:
a. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsunit gelegen op de tweede verdieping van het na te noemen gebouw gelegen te 2031 BN Haarlem, Waarderweg 33 B 9, kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie N, complexaanduiding 1876, appartementsindex 34, uitmakende het negenentachtig/drieduizend zeshonderd vijfenveertigste (89/3645) aandeel in de hierna te omschrijven gemeenschap.

b. het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van een parkeerplaats bij na te noemen gebouw gelegen te 2031 BN Haarlem, Waarderweg 33 B 9, kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie N, complexaanduiding 1876, appartementsindex 49, uitmakende het twaalf/drieduizend zeshonderd vijfenveertigste (12/3645) aandeel in de hierna te omschrijven gemeenschap.

Opleveringsniveau (in huidige staat):
Algemene ruimten:
– Afsluitbaar terrein;
– camerabewaking op het terrein;
– Gas- water- en elektra via tussenmeters;
– Energiezuinige buitenverlichting;
– Centrale toiletgroep;
– Ruime lift.

Kantoorruimte:
– videofoon;
– systeemplafond met verlichting;
– kamerindeling;
– pantry;
– 1 eigen parkeerplaats, met camerabewaking op afsluitbaar parkeerterrein.

LOCATIE:
Gelegen op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar 12.000 mensen werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd. Naast de oorspronkelijke bedrijfspanden is er de laatste jaren spraakmakende en fraai vormgegeven nieuwbouw gekomen, is industrieel erfgoed herontwikkeld dat een nieuwe bestemming heeft gekregen.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.
Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

PARKEREN:
Gratis parkeren op de openbare weg en 1 parkeerplaats op afsluitbaar parkeerterrein.

BTW:
Niet van toepassing.

VVE KOSTEN:
Voorschot van € 300,- per maand t.b.v. :
– VVE kosten pand;
– parkeerplaats;
– (voorschot) gas, water en elektra (loopt via de VVE beheerder Falcon Management).

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Splitsing in appartementsrechten:
Zoals vermeld in de splitsingsakte. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Wagenhof Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Voorzieningen
  • Inbouwarmaturen
  • Liften
  • Te openen ramen
  • Kabelgoten
  • Pantry
  • Verwarming
  • Kamerindeling
Energielabel A
Verzamelgebouw Sanitair
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen

Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin
Share on facebook