John van Hazebroek

Manager Technische Dienst

John van Hazebroek

Manager Technische Dienst

Hoe ben je in vastgoed terecht gekomen?

Na een carrière van zo’n 35 jaar op en voor de Luchthaven Schiphol waar ik verschillende functies heb gehad en afdelingen heb gezien werd het tijd voor iets anders. In mijn laatste functie op Schiphol als Manager Bedrijfsvoering binnen Assetmanagement heb ik geleerd dat de techniek me erg aanspreekt. En dan met name wat de consequenties zijn als deze techniek ons in de steek laat of niet doet wat we eigenlijk verwachten. Het werken met een team van technisch opgeleide collega’s vind ik meer dan voldoende uitdagend maar, ik vind de mens achter deze functionaris altijd interessanter en belangrijker.

Mijn ervaring van werken met een team van technisch opgeleide collega’s op het gebied van Gas, Water en Vuilwater en Laag-en Hoogspanning hebben me geleerd: “we werken veilig, of we werken niet”. In mijn nieuwe rol bij Wagenhof Vastgoedbeheer als Manager Technische Dienst kan ik mijn kennis en ervaring goed gebruiken en krijg ik de mogelijkheid om meer van Vastgoedbeheer te leren.

Wat motiveert je?

Ik haal mijn motivatie uit het ontzorgen van de mannen in mijn team zodat zij zich kunnen richten op dat waar ze goed in zijn. Het helpen groeien van het Team Technische Dienst binnen Wagenhof. Het merk Wagenhof is een sterk merk. Wagenhof is een mooi en hard groeiend bedrijf. Ik ben trots dat ik mee mag denken en helpen in deze groei.

Onze slogans: “wij krijgen het voor elkaar” en “wij ontzorgen” passen heel goed bij mij.

Hoe ziet een dag er bij jou uit?

Mijn dag start met een dubbele espresso en dan naar de sportschool. Na een kop koffie op de zaak met mijn team gaan we onze eigen weg. Mijn agenda laat iedere dag weer nieuwe uitdagingen zien. Vaak op nieuwe locaties. Dit maakt mijn werk uitdagend en leerzaam.

Waar ben je het meest trots op?

Trots op mijn switch van de Luchthaven Schiphol naar Wagenhof Vastgoedbeheer, trots op mijn team dat zomaar een nieuwe manager krijgt.

Wat weten we nog niet van jou?

Ik ben niet alleen Manager Technische Dienst bij Wagenhof Vastgoedbeheer maar ben sinds 03-03-1982 echtgenoot van Mw. Van Hazebroek en trotse vader van twee dochters. Sinds 05-05-2020 de super trotse opa van Mia. Mia die alles in een ander perspectief zet.
In mijn lange loopbaan op de Luchthaven Schiphol heb ik meerdere functies en rollen gehad in de professionele Calamiteiten organisatie. Ik hoop dat ik deze kennis en ervaring nooit hoef aan te spreken in mijn rol als Manager Technische Dienst bij Wagenhof Vastgoedbeheer.