Roderik Lamers

Manager Marketing & Communicatie

Roderik Lamers

Manager Marketing & Communicatie

Hoe ben je in vastgoed terecht gekomen?

Ik ben een type dat graag variatie in het leven heeft. Dit is terug te zien in mijn carrière pad. Vanuit de media, bouw, technologie, drankenhandel naar het vastgoed. Elk bedrijf waarvoor ik heb gewerkt heeft zijn mooie facetten en uitdagingen. Mijn marketing- communicatie-expertise en creativiteit zijn toe te passen in elke branche en leveren een rijke bijdrage aan de business. Binnen de Holding, waar Wagenhof een onderdeel van is, werk ik voor meerdere merken. WGF Captital en Wagenhof passen daarom perfect bij mij als persoon.

Wat motiveert je?

Elke dag een steentje leggen en een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. Het marketingteam van Wagenhof maakt grote stappen wat nodig is om te groeien. Met een enthousiast team zijn we dagelijks bezig en de effecten hiervan zijn zichtbaar. Wagenhof is een prachtig merk en de marktleider in de regio. Vanuit deze positie doorgroeien en verder professionaliseren is wat mij motiveert.

Hoe ziet een dag er bij jou uit?

De dag start altijd met een goede kop koffie en daarna ziet elke dag er anders uit. De diversiteit van de organisatie maakt mijn functie zo interessant. Digitaal en offline, evenementen en instore marketingmateriaal, merk positionering en rebranding trajecten. Het loopt allemaal door elkaar wat elke dag weer een leuke uitdaging maakt. Resultaat & plezier zijn de twee basiselementen voor een leuke dag.

Waar ben je trots op?

Er worden elke dag stappen gemaakt en leveren een bijdrage aan de groeiambitie van Wagenhof. Het meest trots ben ik op mijn marketingteam dat elke dag met een dosis positieve energie en kennis het verschil weet te maken. Met creatieve nieuwe ideeën komen, uitvoeren en grote en kleine successen behalen.

Wat weten wij nog niet van jou?

Naast mijn werk als Manager Marketing & Communicatie ben ik vader van twee fantastische dochters, woon ik in het prachtige Haarlem, ben ik redelijk sportief en in 2021 ben ik mijn eigen bedrijf MyWood gestart. Vind ik het belangrijk om het maximale uit het leven te halen, te genieten, persoonlijke ontwikkeling, dit alles met een dosis humor en verantwoordelijkheid.