Wagenhof is een steeds actiever lid van de Waarderpolder-gemeenschap

Onlangs is Wagenhof Real Estate lid geworden van de Industriekring Haarlem (IKH). Deze vereniging behartigt de belangen van ondernemers in de Waarderpolder. Begin juli hield de IKH ter ere van zijn 50e verjaardag een bijeenkomst voor leden en relaties. Wij waren eveneens aanwezig om deze mijlpaal te vieren. Het heuglijke evenement ging naadloos over in de Polderborrel. Tijdens deze borrel werd, met onder meer wethouder Robbert Berkhout en burgemeester Jos Wienen, terug- maar bovenal vooruitgeblikt.

Toekomstige uitdagingen voor de Waarderpolder

Ook wij hebben onze ideeën over de toekomst van de Waarderpolder. Een van de belangrijkste uitdagingen voor het bedrijventerrein is naar onze mening de beperkte ruimte. Hoogbouw zou uitkomst kunnen bieden. Daarnaast zien we een uitdaging in de verdere verduurzaming van de Waarderpolder, al is de IKH hier reeds actief mee bezig. Een volgende uitdaging schuilt ons inziens in het diversifiëren van het dienstenaanbod. Dienstverleners die ondernemers en werknemers in hun werkzaamheden ondersteunen, dienen voldoende ruimte te krijgen om de Waardepolder aantrekkelijk te houden als werkplek. Tot slot achten wij het wenselijk dat de Waarderpolder duidelijker wordt geprofileerd als toegangspoort voor de stad.

Wilt u meer weten over onze visie op de Waarderpolder of zich bedrijfsmatig vestigen op dit prachtige bedrijventerrein? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van passend advies.

Categorie

Datum

Delen

Delen