VASTGOED­BEHEER

“WIJ ONTZORGEN”

Wagenhof Vastgoedbeheer is de vastgoed partner voor vele pandeigenaren. Wij bieden services aan als financieel beheer, technisch beheer en facilitaire diensten. Door deze brede dienstverlening zijn wij als groep in staat om onze klanten maximaal te ontzorgen.

VASTGOEDBEHEER DOOR WAGENHOF

Het goed uitbaten van commercieel vastgoed vereist een hoop (technische) kennis en het creëert veel financiële administratie. Waarom dit niet uitbesteden aan Wagenhof Vastgoedbeheer? Wij zijn dé professionele partner voor pandeigenaren. Wij kunnen vastgoed eigenaren maximaal ontzorgen door ons brede aanbod aan beheer diensten.

vastgoedhebeer onderhoud

Wanneer vastgoedbeheer?

Een pand onderhouden is ook zorgen dat het in goede staat blijft. Naast vastgoedbeheer leveren wij daarom ook facilitaire diensten. Ons professionele team zorgt bijvoorbeeld voor een (periodieke) schoonmaak, glasbewassing en groenonderhoud.

Wat is commercieel vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer laat je een commercieel object beheren door een vastgoedbeheerder. Wagenhof Vastgoedbeheer treedt bijvoorbeeld op als tussenpersoon en is namens de eigenaar werkzaam voor een commercieel object. 

Wagenhof Vastgoedbeheer biedt alle vormen van vastgoedbeheer aan. Zo is er financieel beheer, technisch beheer, leegstandbeheer en daarnaast bieden wij verschillende facilitaire diensten aan als periodieke schoonmaak, glasbewassing en groenonderhoud. Met deze complete dienstverlening heeft de pandeigenaar geen omkijken naar zijn commerciële vastgoed.

Financieel vastgoedbeheer

Bij financieel vastgoedbeheer ontzorgen wij pandeigenaren bij alle administratieve handelingen omtrent het pand. Wagenhof Vastgoedbeheer verzorgt dan het opstellen en innen van de digitale huurfacturen, daarnaast bewaken wij de huurachterstanden en indexeren wij jaarlijks de huur volgens CPI/CBS. Bij een huurachterstand zal onze juridische afdeling een incassotraject opstarten. Zo heeft de pandeigenaar dus geen omkijken naar het gehele financiële proces.

Technisch vastgoedbeheer

Bij technisch vastgoedbeheer is Wagenhof Vastgoedbeheer het eerste aanspreekpunt voor huurders. Wij hebben eigen technische medewerkers in dienst en bieden volledige ondersteuning bij onderhoud van het commerciële vastgoed. Wij managen alle technische zaken en verzorgen de communicatie naar toeleveranciers waarmee servicecontracten onderhouden worden. Onder technisch beheer vallen zaken als brandpreventie, onderhoud, communicatie tussen huurders, facility management en energiemanagement. Uiteraard zorgen we dat alles voldoet aan de juiste wet- en regelgeving.

Vastgoedbeheer-der met meer dan 20 jaar ervaring

Wij nemen alle communicatie met de huurders en leveranciers over

Wagenhof Groep heeft veel kennis van de vastgoedmarkt

Wagenhof Vastgoedbeheer is bekend met alle wet- en regelgeving

Eigen technische medewerkers in dienst voor klein en spoed onderhoud

Als toezichthouder treden wij op bij problemen, klachten en vragen

Brede dienstverlening van vastgoedbeheer voor maximale ontzorging

Leegstandbeheer

Een leegstaand pand trek een hoop narigheid aan. Door tijdelijke verhuur en anti-kraak zorgen we dat leegstaand vastgoed veilig blijft. Daarnaast kost leegstand de ondernemer geld. Zonde, want deze vrije meters kunnen vaak goed worden ingezet voor startende ondernemers. Via het platform NEST/ biedt Wagenhof Vastgoedbeheer een ruim aanbod aan tijdelijke ruimtes in de Randstad. Denk hierbij aan kantoorruimtes, ateliers, hobbyruimtes en opslagruimtes.

Telefoonboek

I
Ilse Stolk

Office Manager

J
Jeroen Maarsen

Service Medewerker

N
Niels Boing

Manager Technisch Beheer

P
Philippe van den Broeck

Directeur Vastgoedbeheer

I J N P
I
Ilse Stolk

Office Manager

J
Jeroen Maarsen

Service Medewerker

N
Niels Boing

Manager Technisch Beheer

P
Philippe van den Broeck

Directeur Vastgoedbeheer