WERKEN BIJ WAGENHOF

Vacatures

Bedankt voor je interesse in Wagenhof Real Estate! We zijn nú al benieuwd naar jou. We breiden uit en er zijn meer uitdagingen in deze tijd dan ooit, dus we kunnen jouw energie en frisse blik heel goed gebruiken. Ben jij gedreven, servicegericht en sta je met beide benen op de grond, Ga jij voor die extra ‘mile’ en voel jij je thuis in Haarlem en omstreken? Dan willen we sowieso graag met je praten. Over het vak, de markt, over jouw en onze wensen. We hebben er zin in!

Wagenhof 'on a mission'

Wagenhof Real Estate wil voor alle vastgoed betrokkenen dé One-Stop-Shop agency te zijn in de Randstand. Dit doen wij door alle individuele expertises en de daarbij horende kennisteams in eigen huis te hebben, aangevuld met een sterk netwerk.

Om zo klanten en relaties te kunnen ontzorgen in bemiddeling en advies betreft alledaagse en innovatieve vraagstukken en hiermee het rendement of gebruik van vastgoed te maximaliseren.

Duurzaamheid, deskundigheid en betrokkenheid vormen hiervoor de basis wat resulteert in een oplossingsgerichte houding binnen de teams.

Groei mee met Wagenhof

Ben je als Office Manager bij Wagenhof Real Estate gestart, maar bezit je de juiste kwaliteiten en drive om makelaar te worden? Wij staan open om jouw mogelijkheden te bekijken en bij te dragen aan de benodigde papieren.

De allerbeste vastgoedbeheerder van de Randstad worden? Learn from the best! Onze ervaren partners zijn de aangewezen personen om jou intern te begeleiden en alle kneepjes van het vak te leren.

Zit je nog op school? Top! Wij hebben de ruimte en ervaring om jou een zeer leerzame stageplaats te bieden en wie weet ben jij over een aantal jaar onze nieuwe partner!

Open sollicitatie?

Lijkt het je leuk om het team van  Wagenhof te komen versterken, maar staat de vacature van jouw keuze er niet bij? Dan kun je een open sollicitatie sturen via dit sollicitatieformulier.