BEDRIJFS­MAKELAAR­DIJ

De kracht van Wagenhof bedrijfsmakelaars

Als Wagenhof Bedrijfsmakelaars plaatsen wij ons in het standpunt van de klant, vertalen wij de wensen en behoeften naar concrete opportuniteiten en werken we samen op een duurzame wijze. Adviseren vanuit het ‘denken in mogelijkheden, op basis van onze ervaring en kennis. Deze benadering geeft ruimte voor ontwikkeling, inspiratie, optimalisatie en innovatie.

imagereq (1)

Kennis en realisatie

Ons team typeert zich door de aanwezigheid van jarenlange ervaring in bedrijfsvastgoed, de nodige kennis door opleiding, in combinatie met frisse blikken die zorgen voor vernieuwende inzichten en ‘out of the box’ denken.
Wij werken uitsluitend met gecertificeerde bedrijfsmakelaars* met een gedegen en brede kennis van de markt. Evenals beëdigde taxateurs, gespecialiseerd in commercieel vastgoed.

Vanaf het eerste contact proberen wij als adviseur een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van u als klant. Hierdoor kan ons team in een vroegtijdig stadium opportuniteiten ontdekken, optimalisaties voorstellen en mogelijke risico’s of aandachtspunten inzichtelijk maken. Wij beschouwen ons als uw vastgoedpartner hetgeen u een comfortabele ervaring en perspectief geeft in onze samenwerking.

Omgeving en duurzaamheid

In al onze projecten wordt er samengewerkt met uiteenlopende adviseurs binnen de organisatie en ook daarbuiten. Dit netwerk van experts biedt een frisse blik op de uitdagingen van deze tijd. Of we nu spreken over leegstand, duurzaamheid of nieuwe concepten. Naar gelang de wens van de klant onderzoeken we de mogelijkheden en faciliteren we waar mogelijk  met het oog op de creatie van een vernieuwde standaard. Uw gebouw klaar voor de toekomst.

“De ontwikkelingen van deze tijd bieden ook kansen, die pakken wij met beide handen aan.”

Wat kunt u van ons verwachten

Bent u op zoek naar een deskundige, pragmatische en betrokken vastgoedadviseur voor makelaardij, beleggingen of taxaties? Zowel als eigenaar of gebruiker staan wij u graag bij op basis van onze ervaring, kennis en marktaandeel. U kunt bij ons terecht voor Retail, bedrijfsruimten, logistiek en alternatieve klassen voor investering.

2S9A0678

Dienstenpakket

Kennis en ervaring

Promotie

Taxaties

Wagenhof Taxaties verricht taxaties voor diverse doeleinden en opdrachtgevers, zoals banken, bedrijven en voor de fiscus. We zijn leveranciers voor grote banken zoals ABN AMRO, Rabobank, ING en Handelsbanken. Met onze ruime kennis en ervaring om de juiste waarde te bepalen, zijn wij marktleider in en rondom Haarlem. We taxeren alle soorten commercieel vastgoed, van garagebox tot kapitale kantoorvilla. Bovendien vinden we het belangrijk om de taxatie inzichtelijk te maken voor u.

Beleggingen

Ons professionele beleggingsteam begeleidt opdrachtgevers bij beleggingstransacties op het gebied van commercieel vastgoed. Hierin is een ruime ervaring en expertise opgebouwd.

Ons spectrum aan opdrachtgevers is zeer breed.
Wij ondersteunen institutionele en particuliere beleggers, in binnen- en buitenland, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders.  

Neem contact op