VASTGOED BELEG­GINGEN

“Maximaal resultaat met zorgvuldigheid behaald”

 De huidige markt vereist een daadkrachtige makelaar met een relevant netwerk en een gestructureerde aanpak. Wagenhof Real Estate is landelijk actief met diepgaande regionale kennis. Onze werkwijze is transparant en gericht op een maximaal resultaat met zorgvuldige afweging van risico’s. Wij zorgen dat het object tegen optimale condities al dan niet “off-market” wordt aangekocht of verkocht. 

Wagenhof Beleggingen
richt zich op:

Aankoop

Wagenhof Beleggingen adviseert tijdens elke fase van het aankoopproces. Van de ”lead” naar de uiteindelijke transactie. Wij maken een analyse van het vastgoed, toetsen marktgegevens als huurprijs en rendement, stellen een risicoprofiel op en voeren, in overleg met de opdrachtgever, de onderhandelingen. Het doel is een soepele en zorgeloze transactie tegen optimale voorwaarden.

Verkoop

Wagenhof Beleggingen heeft de beschikking over een interne marketingafdeling die zorg draagt voor professionele verkoopdocumentatie en efficiënte marketing. Wij adviseren in de prijsstelling en overige voorwaarden, voorts bepalen wij samen met de opdrachtgever de optimale verkoopstrategie. Hierbij kan gedacht worden aan een breed opgezette marketing, discrete off-market strategie of een openbare aanbesteding.

Neem contact op