VASTGOED BELEG­GINGEN

“MAXIMAAL RESULTAAT MET ZORGVULDIGHEID BEHAALD”

Ons professionele team begeleidt opdrachtgevers bij beleggingstransacties op het gebied van commercieel vastgoed. Hierin is een ruime ervaring en expertise opgebouwd.

Ons spectrum aan opdrachtgevers is zeer breed.
Wij ondersteunen institutionele en particuliere beleggers, in binnen- en buitenland, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. 

De huidige markt vereist een daadkrachtige makelaar met een relevant netwerk en een gestructureerde aanpak. Wij zijn landelijk actief met diepgaande regionale kennis. Onze werkwijze is transparant en gericht op een maximaal resultaat met zorgvuldige afweging van risico’s. Wij zorgen dat het object tegen optimale condities al dan niet “off-market” wordt aangekocht of verkocht. 

Vastgoed beleggingen door WAGENHOF Real Estate

Wagenhof Beleggingen richt zich op:

Onze werkwijze is transparant

Aankoop

Wagenhof Beleggingen adviseert tijdens elke fase van het aankoopproces. Van de ”lead” naar de uiteindelijke transactie. Wij maken een analyse van het vastgoed, toetsen marktgegevens als huurprijs en rendement, stellen een risicoprofiel op en voeren, in overleg met de opdrachtgever, de onderhandelingen. Het doel is een soepele en zorgeloze transactie tegen optimale voorwaarden.

Verkoop

Wagenhof Beleggingen heeft de beschikking over een interne marketingafdeling die zorg draagt voor professionele verkoopdocumentatie en efficiënte marketing. Wij adviseren in de prijsstelling en overige voorwaarden, voorts bepalen wij samen met de opdrachtgever de optimale verkoopstrategie. Hierbij kan gedacht worden aan een breed opgezette marketing, discrete off-market strategie of een openbare aanbesteding.

Transacties

Wagenhof Vastgoedbeleggingen heeft recentelijk twee gezondheidscentra aangekocht voor Cortese Capital. De representatieve centra zijn gelegen op goede locaties in Alkmaar en Heiloo en langjarig verhuurd aan diverse zorgaanbieders. In een steeds krapper wordende markt voor zorgvastgoed zijn wij verheugd

Namens een particuliere eigenaar heeft Wagenhof een bedrijfscomplex verkocht aan een institutionele belegger. Het object bestaat uit kantoor- en bedrijfsruimte en heeft een totale oppervlakte van circa 13.000 m². Het complex is verhuurd aan diverse bedrijven.

Wagenhof Beleggingen heeft een vijftal kleinschalige verhuurde kantoorpanden verkocht aan een particuliere belegger. Deze kantoorpanden zijn allemaal gelegen aan het prachtige Spaarne met in totaal 11 huurders. Vier kantoorpanden zijn naast elkaar gelegen op het Figeeterrein aan de Hendrik Figeeweg.

Namens een particuliere belegger heeft Wagenhof Bedrijfsmakelaars een supermarkt met acht bovengelegen appartementen in Leeuwarden aangekocht. Het winkelobject bestaat uit circa 4.500 m² en is verhuurd aan Ahold. De appartementen zijn elk ongeveer 90 m² groot. De verkoper werd

De volledig verhuurde kantoorvilla “Eikenrode” is verkocht aan een particuliere belegger. De kantoorvilla, gelegen aan Aerdenhoutsduinweg 1 in Aerdenhout, heeft een oppervlakte van 685 m² en heeft meerdere huurders.

Namens eigenaar heeft Wagenhof Beleggingen een bedrijfspand in Zaandam verkocht aan een particuliere belegger. Het object heeft een oppervlakte van 3.255 m² en is volledig verhuurd aan Bob Carwash en fitnessketen Biggym.

Wagenhof Beleggingen adviseerde Sectie 5 Investments bij de aankoop van zorgresidentie Reedewaard in Almere Haven ten behoeve van haar beleggingsinstelling S5 Vitae Fonds. Het complex heeft een totale oppervlakte van ca. 4.200 m² en bestaat uit 41 zelfstandige woonzorgappartementen,

In collegiale samenwerking heeft Wagenhof Beleggingen een woningportefeuille aangekocht voor een particuliere belegger. De portefeuille bestaat uit 147 eensgezinswoningen en is gelegen in het zuidoosten van het land.

Wagenhof Beleggingen heeft namens de eigenaar de verkoop begeleid van Het Seinwezen te Haarlem. Het betreft een monumentale spoorloods dat dienst heeft gedaan als onderhoudswerkplaats voor seinen van de NS. Sinds 2011 is het pand op duurzame wijze gerenoveerd tot multifunctioneel

Figeehal 2 in Haarlem is een toonaangevend industrieel monument waarvan aan de buitenkant, sinds de bouw in 1927, feitelijk niets is veranderd. Van binnen is de oorspronkelijke fabriekshal compleet gerenoveerd en ingevuld met industriële kantoorlofts en parkeergelegenheid. Wagenhof verkocht

Vorige
Volgende

Telefoonboek

D
Diederik van Hal

Vastgoedadviseur - Partner

P
Paul Wijkhuizen

Register Makelaar Taxateur RT/RMT - Partner

D P
D
Diederik van Hal

Vastgoedadviseur - Partner

P
Paul Wijkhuizen

Register Makelaar Taxateur RT/RMT - Partner