Over ons

Entrance,Doorbell,In,A,Multi-apartment,Building,,With,A,Video,Surveillance

Wat doet Wagenhof Real Estate

Ons team van vastgoedexperts heeft jarenlange ervaring met het verbinden van vastgoedeigenaren en ondernemers. We weten wat belangrijk is voor elke betrokkene in het traject. Dit doen we door te luisteren, door te vragen, onderzoeken en af te stemmen. Zo komen we voor ieder tot het gewenste resultaat. Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten we wat er speelt in de markt, beschikken we over een breed netwerk en kunnen wij voor elk object bemiddelen of het beheer uitvoeren.

Als bemiddelaar is ontzorgen van onze klanten de belangrijkste taak. Of het om de aankoop of verkoop kant gaat, of het nu om het beheer gaat van een bedrijfspand of VvE. Door met beide benen op de grond te staan en als team elkaar scherp te houden blijven wij bij onszelf en kunnen we de kwaliteit bieden die we als vanzelfsprekend zien. Iedereen doet bij ons waar hij of zij goed in is, want daar zit de passie. Dat merkt de klant in de service. 
Plezier in wat we doen dat staat voorop, en dit plezier wordt versterkt als onze klanten tevreden zijn en keer op keer zien terugkomen. 

“Passie voor ons vak is waarom we dit doen. Kwaliteit willen bieden verbindt ons op de werkvloer”

2S9A0578

Uit elk contact met klanten en relaties halen wij leerzame momenten die wij weer inzetten bij een volgend project. Wij willen beter worden in wat wij vandaag doen. Wat de rest van de markt doet. Daarom blijven wij ons ook verdiepen in wat de toekomst in ons vakgebied nodig heeft, waar kansen liggen op maatschappelijk en economisch vak, zodat we voor klant, relatie een haar omgeving net dat beetje extra kunnen leveren.