Te Koop

Beijnesweg 19 – Haarlem

€925.000,- k.k.
Omschrijving

OBJECT:
Gelegen aan de Zuidoostzijde van het drukbezochte bedrijventerrein "Waarderpolder" in Haarlem, bieden wij een zeer praktisch bedrijfspand met veel potentie te koop aan. Het pand is gebouwd in 1974, vlak na het ontstaan van het omliggende bedrijventerrein. De op de begane grond gelegen bedrijfsruimte is thans in gebruik als Safestore en hierdoor ingedeeld in diverse kleinere opslagunits. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruim oppervlak aan kantoorruimte met veel daglichttoetreding, tevens voorzien van een grote keuken en ruimte voor vergaderen/lunchen.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het pand bedraagt ca. 1.142 m². Deze oppervlakte is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Begane grond:
Bedrijfsruimte ca. 905 m² VVO
Eerste verdieping:
Kantoorruimte ca. 237 m² VVO

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Haarlem, sectie N, nummer 1331, kadastrale grootte 1.052 m².

VOORZIENINGEN:
Dit pand is uitgerust met diverse praktische voorzieningen, waaronder:
- Elektrische toegangspoort;
- Camerabewakingssysteem;
- Elektrisch bedienbare overheaddeur middels toegangstag;
- Krachtstroomaansluitingen;
- Grote keuken inclusief vaatwasser;
- Ruimte voor kantine/vergaderen;
- Kabelgoten;
- Lichtstraten;
- Toiletten;
- Verwarming via radiatoren;
- Brandmeld-/ alarmsysteem;
- Verlicht door efficiënte TL armaturen.

INDELING
De bedrijfsruimte op de begane grond, met een oppervlakte van ca. 905 m² VVO is te bereiken via een elektrisch bediende overheaddeur. Links daarvan gelegen bevindt zich ook een loopdeur voor toegang. Met een trap is de 1e verdieping te bereiken, waar een kantoorruimte van ca. 290 m² is gesitueerd. De kantoorruimte is voorzien van veel daglichttoetreding en o.a. toiletten / keuken.

LOCATIE:
Businesspark de Waarderpolder, centraal gelegen in de metropoolregio Nederland, biedt een breed scala aan bedrijfsvastgoed, van kantoren tot grootschalige bedrijfshallen. Samen met de verscheidenheid aan bedrijfspanden, huisvest de Waarderpolder ook een enorme diversiteit aan ondernemingen. Het eigen en lokale parkmanagement streeft naar voortdurende ontwikkeling en vernieuwing van het bedrijventerrein. De Waarderpolder is uitstekend bereikbaar via meerdere doorgaande toegangswegen en het huisvest een eigen treinstation. Tevens is met ander openbaar vervoer en uiteraard de fiets, het park uitermate toegankelijk.

BEREIKBAARHEID:
De ligging van de Waarderpolder is ideaal ten opzichte van een aantal grote steden in de randstad. Zo zijn Den Haag, Alkmaar en Amsterdam zeer goed bereikbaar. Daarnaast zijn de Rijkswegen A9 en A200 binnen enkele minuten aan te rijden. Een groot voordeel is de in 2012 gebouwde fly-over die de A200 verbindt met de N200 en de Oudeweg. Omdat de Waarderpolder overal gratis parkeergelegenheid biedt, is het extra toegankelijk voor bezoekers, klanten en leveranciers van de gevestigde ondernemingen.

OPENBAAR VERVOER:
Het eigen treinstation Haarlem Spaarnwoude en de R-net busverbindingen naar diverse bestemmingen, waaronder Schiphol, Amsterdam, en IJmuiden, zorgen voor naadloze connectiviteit op en rondom het park. Fietspaden bieden een groene en snelle route vanuit de stad en omliggende gemeenten. Vanaf station Haarlem Centraal ben je tevens binnen enkele minuten in de Waarderpolder, met die fiets of de auto.

PARKEREN:
Parkeren is gratis in de gehele Waarderpolder, op de openbare wegen. Direct voor het toegangshek bevinden zich 4 parkeerplaatsen op gemeentegrond.

BTW:
Niet van toepassing.

KOOPVOORWAARDEN:
• Waarborgsom:
Na ondertekening van de koopovereenkomst dient binnen een termijn van 10 dagen een waarborgsom van 10% van de koopsom te worden voldaan bij de notaris.

• Erfdienstbaarheden/bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag verkrijgbaar.

• Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de
aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

• Asbestclausule:
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende materialen aanwezig zijn. Bij verwijdering hiervan dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen genomen te worden.
Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

• Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

• Oplevering: in overleg.

Bijzonderheden: Er zal niet verkocht worden aan een soortgelijke exploitant (opslag). Dit zal ook in de koopovereenkomst worden opgenomen.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.
Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Voorzieningen
  • Lichtstraten
  • Overheaddeuren
  • Toilet
  • Pantry
Energielabel C
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen