Te Koop

Tappersweg 57 A 1 – Haarlem

€39.995,- k.k.
Omschrijving

TE KOOP:
Bedrijfsbox Haarlem ontwikkelt een project aan de Tappersweg 57 in Haarlem en bestaat uit 239 bedrijfsboxen, verdeeld over twee lagen. De ruimtes zijn 24/7 bereikbaar en het terrein is voorzien van een automatisch toegangshek en camerabeveiliging. De boxen zijn gemaakt van hoogwaardig gewapend beton, zijn brandwerend en inbraakresistent. Elke box is voorzien van een elektra voorziening.

De boxen worden te koop aangeboden VANAF € 39.995,-.
De (geplande) start bouw is september 2024.
Oplevering halverwege 2025.

Opmerkingen bij de koopprijs:
Vrij op naam (u betaald geen overdrachtsbelasting, notaris- en kadasterkosten).
De koopprijs is exclusief 21% BTW.
Eerste bijdrage VVE bedraagt € 125,- exclusief 21% BTW De betaaltermijnen worden als volgt in rekening gebracht:
- 1e termijn: 45% grond en ontwikkelkosten;
- 2e termijn: 45% bij plaatsing bedrijfsbox;
- 3e termijn: 10% bij oplevering (voor sleuteloverdracht).

Het notariskantoor Batenburg Notarissen te Haarlem zal zorgdragen voor en toezien op het transport van de bedrijfsbox.

MATEN EN PRIJZEN:
Type box L vanaf € 39.995,- excl. btw v.o.n.:
Oppervlakte: ca. 18 m2
Bruto inhoud ca. 45m3
Lengte: 6,00 meter
Breedte: 2,98 meter
Hoogte: 2,50 meter

Type box L B vanaf € 46.995,- excl. btw v.o.n.:
Oppervlakte: 21 m2
Bruto inhoud ca. 55m3
Lengte: 6,00 meter
Breedte: 3,48 meter
Hoogte: 2,62 meter

Type box XL vanaf € 46.995,- excl. btw v.o.n.:
Oppervlakte: 18 m2
Bruto inhoud ca. 53m3
Lengte: 6,00 meter
Breedte: 2,98 meter
Hoogte: 2,98 meter

Type box XL B vanaf € 52.995,- excl. btw v.o.n.:
Oppervlakte: 21 m2
Bruto inhoud ca. 62m3
Lengte: 6,00 meter
Breedte: 3,48 meter
Hoogte: 2,98 meter

Type box XXL vanaf € 59.995,- excl. btw v.o.n.:
Oppervlakte: 26 m2
Bruto inhoud ca. 69m3
Lengte: 6,00 meter
Breedte: 4,40 meter
Hoogte: 2,62 meter

Type box XXL H vanaf € 67.995,- excl. btw v.o.n.:
Oppervlakte: 26 m2
Bruto inhoud ca. 79m3
Lengte: 6,00 meter
Breedte: 4,40 meter
Hoogte: 2,98 meter

KENMERKEN:
- Boxen van 18 m², 21 m² of 26 m²
- Uitstekende bereikbaarheid
- Hoogwaardige afwerking
- 24/7 toegankelijk
- Stroom en verlichting
- Geïsoleerde overheaddeur
- Camerabeveiliging
- Sanitaire voorzieningen
- Zonnepanelen voor stroom voor algemene voorzieningen.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING:
Constructie bedrijfsbox:
De vloer, wand en zijwanden van de bedrijfsboxen zijn gemaakt van hoogwaardig gewapend beton. De constructie van de boxen XXL en XXL H bestaat uit een Lightsteel staalframe met isolatie, de vloer bestaat uit een stalen zwaluwplaat met een zandcement dekvloer. Wanden zijn bekleed met sandwichbeplating.

Vloerbelasting:
De maximale vloerbelasting voor zowel het rijdek als de vloer van de bedrijfsbox bedraagt 350KG/m2. Dit is vergelijkbaar met een auto van 2500KG.

Afwerking dak:
Dubbel laags bitumineuze dakbedekking voorzien van een aluminium dakrandprofiel.

Afwerking binnenzijde:
Betonnen wanden worden afgewerkt met een licht afwasbare verflaag, grijs/zwart gespikkeld. De binnenzijde van box XXL en XXL H zijn verder niet afgewerkt. Het stalenframe en de sandwich- beplating blijft in het zicht.

Afwerking buitenzijde:
Zichtzijdes afgewerkt met een duurzame buitenpleister in de kleur antraciet. De stelruimte tussen de boxen wordt afgewerkt met een kunststof strip.

Overheaddeur:
Hörmann geïsoleerde stalen overheaddeur 42mm, RAL9016, met handbediening (een elektrisch aangedreven overheaddeur is optioneel). De deur is voorzien van de nieuwste inbraakbeveiliging en modernste veiligheidsfuncties volgens Norm EN 13241-1.

Doorrijmaten (circa):
Type L Breedte 2,56 m en hoogte 1,98 m | Type L B Breedte 3,05 m en hoogte 2,07 m | Type XL Breedte 2,55 m en hoogte 2,43 m | Type XL B Breedte 3,05 m en hoogte 2,43 m | Type XXL Breedte 3,05 m en hoogte 1,96 m | Type XXL H Breedte 2,55m en 2,37 hoog. De doorrijhoogte bij de entree van het complex bedraagt 2,45 m.

Elektrische installatie:
Elke box is voorzien van een 16A aansluiting met een zekering in de unit, een lichtschakelaar met stopcontact (combischakelaar) en TL verlichting. In de technische ruimte bevindt zich een elektra tussenmeter zodat het stroomgebruik per box afgerekend kan worden op basis van het werkelijke verbruik.

Rijwegen:
De rijwegen op de begane grond worden voorzien van betonklinkers met in het midden een goot om regenwater af te kunnen voeren. De rijweg op de verdieping wordt uitgevoerd in stalen roosters met een extra anti slip profiel. De verdieping is te bereiken via een hellingbaan. Voor de overheaddeuren op de verdieping worden de roosters deels dichtgemaakt om de overlast van regen te minimaliseren.

Gemeenschappelijke ruimte:
Bestaat uit een sanitaire en technische ruimte. De sanitaire ruimte is voorzien van 2 toiletten en een uitstortgootsteen. De toiletruimte is afgewerkt met tegelwerk op de wanden en in de gehele ruimte is tegelwerk aangebracht op de vloer. Ook is de ruimte voorzien van elektrische verwarming. In de technische ruimte is de meterkast met de hoofdaansluiting aangebracht. Tevens bevinden zich hier alle elektra tussenmeters voor alle boxen. Ook is hier de apparatuur voor de beveiligingscamera en toegangscontrole gehuisvest. De technische ruimtes zijn alleen te betreden in overleg met de VVE.

Garantie:
2 jaar product garantie op de overheaddeur (draaiende delen), 10 jaar garantie op de betonconstructie (eventuele optredende haarscheurtjes die ten gevolge van zetting-, krimp- of temperatuurspanningen ontstaan, zijn niet als gebreken te beschouwen) en 10 jaar garantie op de dakbedekking.

Buitenverlichting:
Het terrein wordt verlicht middels LED buitenarmaturen.

Beveiliging:
De voor- en achtergevel zijn voorzien van een spijlenhekwerk met 5 elektrisch bedienbare toegangspoorten. De elektrische poorten aan de voorzijde (ingang) kunnen worden geopend door middel van een inbelsysteem. De hekwerken aan de achterzijde (uitgang) openen van binnenuit automatisch. Op verschillende punten op het terrein zijn beveiligingscamera?s aangebracht. Het terrein wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bij beweging opgenomen.

Dak en hemelwaterafvoer: Het dak van elke box wordt uitgevoerd in een betonnen dakvloer die onder afschot wordt aangebracht. Hier wordt een hoogwaardige bitumineuze dakbedekking op aangebracht. Elke unit heeft een traditionele hemelwaterafvoer die inpandig wordt aangebracht. Dit heeft als voordeel dat er geen ontsierende en inbraakgevoelige regenbuizen aan de gevel zichtbaar zijn.
Koper staat toe dat de algemene hemelwaterafvoer door zijn unit loopt, gesitueerd links of rechts achter in de ruimte.

Ventilatie:
Natuurlijke ventilatie middels ventilatieroosters in de achtergevel of dak doorvoeren via het dak.

Zonnepanelen:
Bedrijfsbox Haarlem plaatst 45 zonnepanelen ten behoeve van het algemene stroomverbruik. De energieopwekking komt volledig voor ten goede aan de VVE / eigenaren.

Vereniging van eigenaren (VVE):
Alle kopers worden automatisch lid van de op te richten Vereniging van Eigenaars (VvE). Het lidmaatschap is niet op te zeggen en wettelijk verplicht. De VvE heeft voorts de wettelijke verplichting een reservefonds te hebben, o.a. om te reserveren voor (toekomstig groot) onderhoud. Hierdoor is de instandhouding van het gebouw gewaarborgd. Het vastrecht en gebruikskosten van eventuele nutsvoorzieningen wordt door de VvE betaald en vervolgens met de eigenaren verrekend. Wij hebben ervoor gekozen het beheer van de VVE te laten voeren door een professionele VVE beheerder. Zij hebben ruimschoots ervaring in de beheer van VvE's en zullen ook zorg dragen voor goed onderhoudsplan voor het complex en uw box. Na de oplevering van de boxen zullen wij een eerste VVE overdracht vergadering laten organiseren.

Meerwerk opties:
Overheaddeur met elektrische aandrijving van Hormann € 895,- excl. BTW (indien tijdig af fabriek besteld).
Extra afstandsbediening €50,- excl. BTW
Sparing tussen boxen incl. afwerking:
Sparing BG 200cm breed x 220 cm hoog - €600,- excl. BTW
Sparing verdieping 400cm breed x 200cm hoog - €1.000,- excl. BTW (beiden indien tijdig af fabriek besteld).

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Voorzieningen
  • Overheaddeuren
  • Betonvloer
Plaats Haarlem

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen