Te Huur

Waarderveldweg 99 – Haarlem

€140,- p.m² p.j.
Omschrijving

OBJECT:
Circa 191 m² kantoorruimte, 316 m² bedrijfsruimte en 5 parkeerplaatsen aan de Waarderveldweg 99 te Haarlem. Waarderveldweg 99 bestaat uit een bedrijfsruimte en een kantoorruimte op een ruim grondstuk met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Het gebouw gaat een technische en cosmetische upgrade krijgen met onder andere een nieuwe gevelbekleding, een extra entree en er wordt geïnvesteerd in verduurzaming.

Op de begane grond bevindt zich een hoge industriehal (316 m²) met twee overheaddeuren en een vrije hoogte van ca. 6,5m, op de tussenverdieping, grenzend aan de hal bevindt zich 191 m² kantoorruimte die tevens van uit de hal via een vaste trap bereikbaar is. De hoge industriehal biedt mogelijkheden voor dubbel vloer gebruik d.m.v. een entresol. Het terrein voor de hal, aan de zijkant van het complex, is afgesloten door een elektrisch te bedienen hek. De kantoorruimte beschikt over een toiletgroep, een kantine met luxe pantry en kantoorruimte. Zie plattegrond, blauwe ruimtes. 

Tevens is te huur 287 m² kantoorruimte op de tweede verdieping van het hoofdgebouw.

VERDUURZAAMING:
Complex zal worden voorzien van zonnepanelen en warmtepompen welke besparing volledig t.g.v. de gebruikers komt en resulteert in veel lagere energielasten en servicekosten. Deze aspecten zijn nog niet in het huidige energielabel meegenomen.

LOCATIE:
De Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Zuid-Kennemerland en de banenmotor van Haarlem. Er zijn ruim 1100 bedrijven gevestigd. Hier verdienen zo'n 14.500 mensen hun brood, bijna een kwart van de werkgelegenheid in de stad. Twee prijzen won de Waarderpolder. Beste herstructureringsproject in de Metropoolregio Amsterdam (in 2015) en de Award Beste Geherstructureerde Bedrijventerrein van Nederland 2009-2011 (in 2009).
Doorslaggevend voor het winnen van beide prijzen was de verregaande samenwerking in de Waarderpolder in de vorm van Parkmanagement.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

EIGEN TREINSTATION:
Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation - Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Vanaf de Haarlemse knooppunten rijd je met een lijnbus (lijn 15) of per (deel)fiets verder de Waarderpolder in. Met de fiets vanuit de stad of vanuit een van de omliggende gemeenten, rijd je over vrij liggende fietspaden naar je bestemming.

PARKEREN: Er zijn in totaal 5 parkeerplaatsen aanwezig. Deze zijn te huur voor € 500,- per plek per jaar excl. BTW.

HUURPRIJS:
Bedrijfsruimte 316 m²; € 140,- per m²; € 44.240,- per jaar;
Kantoorruimte bij bedrijfsruimte 191 m²; € 122,- per m²; € 23.302,- per jaar;
Parkeerplaatsen 5; € 500,- per jaar per stuk; € 2.500,- per jaar;
Totaal: 507 m²; € 70.042 m²; € 138,- per jaar.

BTW: van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Voorschot indicatief van € 9,-- per m² per jaar excl. btw.
Bedrijfsruimte indicatief € 6,- per m². 1896
Kantoorruimte indicatief € 13,- per m². 2483

t.b.v.:
- Verbruik energie;
- Schoonmaak, verlichting algemene ruimtes;
- Algemene voorzieningen zoals terrein, hekwerk, onderhoud, keuringen, glasbewassing buiten, beveiliging en
verzekeringen.

Verbruik van gas en elektra wordt via tussenmeters geregistreerd. Overige kosten worden op basis van oppervlak verrekend.

ENERGIELABEL: A+++

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn is vijf jaar met mogelijkheid van verlenging.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens
2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
• Zekerheidsstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen
met omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.
• Huurder dient zich te conformeren aan de voorwaarden die worden gesteld door de brandverzekering.
• Er wordt een allonge met betrekking tot gebruikelijke verzekeringsvoorwaarden getekend.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/ of verhandelen van goederen. Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen. Voor overig gebruik raadpleeg het bestemmingsplan.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Voorzieningen
  • Overheaddeuren
  • Toilet
  • Pantry
Energielabel A_PPP
Plaats Haarlem
Service kosten €10
Service kosten notatie Per vierkante meters per jaar

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Vraag de brochure aan

Verhuur

8,8

Lokale marktkennis

9

Deskundigheid

8,9

Service en begeleiding

9

Prijs/ kwaliteit

8,3

Delen