DIENSTEN

Beheer Service

Wij hebben ons als doel gesteld optimaal resultaat uit uw vastgoed te halen. Dit doen we door onze opdrachtgevers te ontzorgen en het rendement of gebruik van hun vastgoed te maximaliseren.

Onze werkwijze is professioneel, hands-on en persoonlijk. Hierbij leggen we de nadruk op een lange termijn partnership. Wij werken vanuit ons grote netwerk, marktkennis en gedreven aanpak om zo met het team een op maat gemaakte oplossing uit te werken die voldoet aan uw eisen en wensen.

Vanuit de WGF Capital groep kunnen wij een One-Stop-Shop oplossing aanbieden aan eigenaars en gebruikers. Wij zijn er voor een operationele, strategische of bedrijfsvriendelijke optimalisatie van uw vastgoed of (her-)huisvesting.

Koepel-5

Een pand onderhouden is ook zorgen dat het in goede staat blijft. Binnen de groep bieden we oplossingen voor schoonmaak, glasbewassing en groenonderhoud. Daarnaast dienen technische meldingen snel opgepakt te worden. Omdat wij van klanttevredenheid prioriteit nummer 1 maken zijn wij 24/7 te bereiken via onze servicedesk. Ons “in house” team van vakmensen zorgt vervolgens voor een adequate technische oplossing. Voor kleine klussen of grotere projecten, zowel als eigenaar als gebruiker, kunt u op onze technische dienst rekenen.

Verhuur, verkoop en taxaties

Wagenhof Real Estate verzorgt het (aan/ver)huur en koop proces  van begin tot eind. 

Ons aanbod is breed: van winkelruimte tot monumentaal kantoorpand en van industriële loft tot bedrijfshal. Onze ervaren makelaars hebben een realistische blik op vastgoed, geven persoonlijk advies op maat – en werken samen met u toe naar een perfect passend bedrijfspand.

Wagenhof Real Estate verricht taxaties voor diverse doeleinden en opdrachtgevers, zoals banken, bedrijven en voor de fiscus. We zijn leveranciers voor grote banken zoals ABN AMRO, Rabobank, ING en Handelsbanken. 

Met onze ruime kennis en ervaring om de juiste waarde te bepalen, zijn wij marktleider in en rondom Haarlem. We taxeren alle soorten commercieel vastgoed, van garagebox tot kapitale kantoorvilla. Bovendien vinden we het belangrijk om de taxatie inzichtelijk te maken voor u.

Wagenhof Real Estate voldoet aan de hoogste eisen en standaarden in de markt. Onze taxateurs zijn NRVT -geregistreerd en onze rapporten worden door alle instanties geaccepteerd. Ook zijn we aangesloten bij TMI, het Taxatie Management Institiuut, zodat we een hoogwaardige kwaliteit leveren.

Investeringen en beleggingen

Ons professionele team begeleidt opdrachtgevers bij beleggingstransacties op het gebied van commercieel vastgoed. Hierin is een ruime ervaring en expertise opgebouwd.

Ons spectrum aan opdrachtgevers is zeer breed.
Wij ondersteunen institutionele en particuliere beleggers, in binnen- en buitenland, vastgoedfondsen, projectontwikkelaars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. 

De huidige markt vereist een daadkrachtige makelaar met een relevant netwerk en een gestructureerde aanpak. Wij zijn landelijk actief met diepgaande regionale kennis. Onze werkwijze is transparant en gericht op een maximaal resultaat met zorgvuldige afweging van risico’s. Wij zorgen dat het object tegen optimale condities al dan niet “off-market” wordt aangekocht of verkocht.