Assetmanagement steeds belangrijker op kantorenmarkt

Op de kantorenmarkt is het stil. Ondanks gestegen rentes en prijzen is van gedwongen verkopen vrijwel geen sprake. Verhuurtransacties zijn beduidend talrijker dan verkooptransacties. Vandaar dat beleggers hun focus naar huurders hebben verlegd. Voor beleggers is het verbeteren van de huurderstevredenheid in de huidige markt nog belangrijker geworden om het rendement van de bestaande portefeuille te optimaliseren. De normalisering van thuiswerken in Nederland speelt daarbij een significante rol. Om mee te kunnen concurreren moeten kantoren aan de uiteenlopende werkbehoeftes van huurders voldoen.

Wagenhof als assetmanager

Ook Wagenhof Real Estate, als assetmanager, erkent de meerwaarde van deze servicegerichtheid. Vandaar dat wij alles in het werk stellen om huurders tevreden te stellen. Zo hebben wij een online klantenportaal en brengen wij periodiek een bezoek aan de panden in ons beheer. Tevens ontwikkelen wij voor het gehuurde een strategische visie op mogelijke voorzieningen voor gebruikers. Verder adviseren wij onder andere om kantoorpanden waar mogelijk te verduurzamen. Daarnaast bieden wij flexibele oplossingen wanneer huurders bijvoorbeeld op korte termijn willen groeien of krimpen. Tot slot zorgen onze korte lijntjes ervoor dat wij makkelijk aanspreekbaar zijn. Aandacht voor communicatie zorgt voor een hogere klantentevredenheid en stelt ons bovendien in staat om in een vroeg stadium kansen te ontdekken en in te spelen op de behoeftes of toekomstplannen van onze gebruikers.

Wilt u meer weten over hoe wij met onze huurders meedenken? Neem contact met ons op of volg ons op social media. Onze volgers houden we doorlopend op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van makelaardij, beleggingen, taxaties, leegstandsbeheer, vastgoedbeheer en VvE-beheer.

Categorie

Datum

Delen

Delen