Verfgroothandel Bevela & Sikkens Center Van Eijk openen nieuwe vestigingen in de Waarderpolder

Sinds 1 juni heeft Bevela een ruime verfgroothandel geopend aan de Küppersweg 87a in Haarlem. Direct naast het filiaal van Bevela heeft de Van Eijk Groep uit Utrecht per 1 juli ook een nieuwe Sikkens Center Van Eijk vestiging geopend. We komen een kijkje nemen in de lichte showrooms van deze merken en praten met commercieel directeur Rob Dirks.

De ‘kan niet, bestaat niet’ succesformule sluit goed aan bij de behoefte van de professional. We hebben alles voor de schilder onder één dak en onderscheiden ons door goede mensen, kennis en maximaal ontzorgen van de professional. Zo kun je ook bij ons terecht voor trainingen; zoals spuittechniek en houtrotreparatie. Hiervoor hebben we een professioneel opleidingscentrum ingericht op het hoofdkantoor. Maar ook voor advies, keuring en reparatie van elektrische apparatuur ben je bij ons aan het juiste adres. Technische ondersteuning op het werk, het huren van materieel, werkkleding, maar ook een goede bak koffie en een praatje. Kortom, het ‘potje verf’ kan je overal kopen maar we zijn er voor onze klanten waar en wanneer nodig en daar zit ons succes.

Verfgroothandel Bevela en Sikkens Haarlem Waarderpolder

Waarom zijn jullie verhuisd?

We blijven groeien en de oude Bevela vestiging aan de Mollerusweg werd te klein. Het familiebedrijf heeft al sinds 2019 de rechten om een Sikkens franchisevestiging te openen in Haarlem. We zijn lang opzoek geweest naar een geschikte locatie om beide formules naast elkaar te openen en waar we voldoende vierkante meters konden krijgen. ‘Het was er tot dit jaar nog niet van gekomen omdat we gewoonweg geen geschikte locatie konden vinden. Wagenhof Bedrijfsmakelaars had deze locatie in de verhuur namens een particuliere belegger. Het pand voldoet precies aan onze wensen en met een aantal aanpassingen hebben we ‘dé perfecte locatie’ gerealiseerd voor onze twee groothandel concepten Bevela & SCVE.

Heeft het lang geduurd om de verhuizing te regelen?

‘Het traject van bezichtigen met Wagenhof tot het sleutel moment is heel vlot en soepel verlopen. We wilden de grote ruimte splitsen en zowel de Bevela winkel als het SCVE filiaal een eigen ingang geven. In goed overleg met de vastgoedeigenaar konden we een identieke entree in het gebouw zetten en was daarmee de deal snel gemaakt. In januari dit jaar hebben we voor het eerst dit pand bezichtigd. 31 maart werd het pand opgeleverd, 1 april is de verbouwing gestart en 1 juni gingen we al open’. Heel snel dus!

Verfgroothandel Bevela en Sikkens Haarlem Waarderpolder

Waarom is er gekozen voor de Waarderpolder?

Het Haarlemse businesspark De Waarderpolder is voor ons ideaal omdat hier veel bouw gerelateerde bedrijven zitten. Het is goed bereikbaar, we kunnen vanaf hier heel goed Haarlem bedienen. We zien ook dat veel Haarlemse bedrijven actief zijn in Amsterdam en dan zitten we hier perfect op de route.

 

Bekijk de nieuwe Bevela & Sikkens Center Van Eijk vestigingen in Haarlem

Categorie

Datum

Delen

Delen