Corona FAQ

Vastgoed en het Coronavirus


Wij begrijpen dat u vragen heeft in deze bijzondere tijd en staan graag voor u klaar met antwoorden en advies. U kunt met al uw vragen bellen naar ons kantoor in Haarlem of Den Haag: 023 532 55 33/ 070 261 00 00. Onze dienstverlening blijft zoals u van ons gewend bent, uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Onze vastgoedspecialisten helpen u graag!

Is  Wagenhof bereikbaar tijdens het Coronavirus?

Ja. Ondanks dat wij zoveel mogelijk thuis werken, zijn wij zowel telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij reageren net zo snel als gewoonlijk.

Kunnen bezichtigingen nog doorgaan?

Ja, de bezichtigingen met de makelaar kunnen nog steeds doorgaan. Tref tijdens bezichtigingen de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Was voor en na de bezichtiging uw handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Schud geen handen en blijf op gepaste afstand
  • Raak niet onnodig veel zaken (deurklinken) aan tijdens de bezichtiging

In het geval u (mogelijk) besmet bent, dan mag er geen bezichtiging plaatsvinden. Meer informatie over besmetting, hygiëne- en voorzorgsmaatregelen kun u lezen op de website van de RIVM.

Kan ik een afspraak inplannen met de makelaar?

Ja, telefonisch of per e-mail kunt u een afspraak inplannen met onze makelaars of commercieel medewerkers. Let wel op: tijdens een afspraak hanteren wij de RIVM voorzorgsmaatregelen. Dat betekent dat wij geen handen schudden en op gepaste afstand van elkaar blijven.

Categorie

Datum

Delen

Delen