Dionne Toenbreker komt het team versterken bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars

Dionne Toenbreker is op 1 september 2022 gestart als makelaar en partner bij Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Een nieuwe groeistap in haar vastgoedcarrière, welke begon in de advocatuur: “Na 5 jaar in de vastgoedadvocatuur, werd ik nieuwsgierig naar de commerciële kant. Daarom maakte ik 7 jaar terug de stap naar de bedrijfsmakelaardij,” licht Dionne toe.

 

Haar nieuwsgierigheid pakte goed uit, want de makelaardij bleek een perfecte match. Ze volgde de opleiding tot Register Makelaar en werd als snel een bekend gezicht in de regio Haarlemmermeer. “Ik ben graag actief betrokken bij projecten en een goede verbinder,” geeft ze aan.

 

Daardoor bouwde ze niet alleen een mooi netwerk aan huurders en verhuurders op, maar vielen haar activiteiten ook op bij de NVM. Ze werd gevraagd om zichzelf kandidaat te stellen voor het bestuur van NVM Business, waarin ze sinds 2020 actief is.

 

De stap naar Wagenhof Bedrijfsmakelaars sluit goed aan bij haar visie op de vastgoedmarkt: “Ik hou van een professionele aanpak en vind het belangrijk om klanten te ontzorgen. Ook na het tekenen van het contract bied ik graag goede nazorg. Als onderdeel van Wagenhof kan ik een totaalpakket aan vastgoedgerelateerde diensten aanbieden,” licht Dionne toe, “Ik ben ervan overtuigd dat ik bedrijven in de Haarlemmermeer hiermee een dienstverlening kan aanbieden die zowel compleet als persoonlijk is.” Bovendien is Dionne voor de Wagenhof Groep een mooie aanvulling met haar kennis en netwerk van de regio Schiphol/Haarlemmermeer.

Wij van Wagenhof Bedrijfsmakelaars wensen Dionne een plezierige en succesvolle periode toe, en heten haar van harte welkom bij de Wagenhof Groep.

Foto credits: VG Visie/Marcel Krijger 

 

Categorie

Datum

Delen

Delen