Een meervoudige metamorfose

Wie vroeger weleens bij Rijksstraatweg 246 is binnengelopen, weet tegenwoordig niet wat hij ziet. Waar er eerst nog stoere fietsen en scooters werden gerepareerd en verkocht, heerst er nu een serene sfeer. In het hoekpand huist sinds kort een heuse beautykliniek. De bedenkers van Parla Skin Clinic, zoals de nieuwe aanwinst van Haarlem-Noord heet, zijn Fidelya Celebi en Tugba Uslu. Net als hun pas verworven bedrijfspand hebben deze dames een totale transformatie ondergaan.

Gemeenschappelijke ambities

Beiden komen namelijk uit een compleet andere branche. Fidelya is fiscalist en jurist van achtergrond en Tugba komt uit de toeristensector en makelaardij. Na elkaar jaren te hebben gekend kwamen de dames erachter allebei dezelfde droom te koesteren: een eigen beautysalon runnen. Ambitieus als ze zijn, stortten beide dames zich vervolgens vol overgave op het verwezenlijken van deze droom.

Succes gegarandeerd

Wie binnenstapt bij Parla Skin Clinic, twijfelt er geen seconde aan dat deze gedeelde droom een groot succes gaat worden. De inrichting is oogstrelend en de behandelkamers ogen professioneel. In maar liefst drie behandelruimtes kunnen cliënten zichzelf trakteren op een van de vele behandelingen die de beautykliniek aanbiedt. Van laserontharing en cryolipolyse tot bindweefselmassages, gezichtsbehandelingen en injectables, Parla Skin Clinic kan het allemaal.

De ideale locatie

Ook de ligging van het pand gaat gegarandeerd aan het bedrijfssucces bijdragen. Aan de drukke Rijksstraatweg valt de beautysalon immers niet te missen. De goede zichtbaarheid was dan ook een van de redenen dat Fidelya en Tugba voor dit pand kozen. De twee grote raampuien en de ruime lichtinval waren eveneens doorslaggevend. Het vinden van de juiste locatie verliep een stuk vlotter dan de dames hadden verwacht.

Een soepele samenwerking

Het snelle proces schrijven ze aan Wagenhof Real Estate toe. Zoals Fidelya het samenvat: “het was echt perfect; ik had het niet anders kunnen wensen.” Naast de snelle afhandeling viel de directe, open communicatie in de smaak. Tot slot kon ook de betrokkenheid van onze vastgoedadviseurs, die Fidelya “toppers” noemt, op de goedkeuring van de dames rekenen. Wij op onze beurt vinden Fidelya en Tugba toppers en wensen hun enorm veel succes toe met Parla Skin Clinic!

Bent u ook op zoek naar een bedrijfspand? Neem dan contact met ons op en ervaar zelf hoe snel onze betrokken collega’s u aan uw droompand kunnen helpen. We kijken ernaar uit om van u te horen.

 

.     

     

Categorie

Datum

Delen

Delen