GZV Taxateur Fiona Gelton versterkt Wagenhof team

Na vier jaar afwezigheid komt Fiona Gelton ons team opnieuw versterken als registertaxateur. Fiona is een ervaren taxateur met diepgaande kennis van waarderingsmethodes en geldende taxatierichtlijnen. Ze is gespecialiseerd in het taxeren van zowel woningen als bedrijfspanden.

Als enige taxateur in Haarlem is Fiona GZV-gecertificeerd. Bij haar recente werkgevers Brockhoff Makelaars en Envalue Real Estate heeft ze haar leiderschaps- en sparringkwaliteiten aangescherpt. Deze vaardigheden neemt ze nu mee naar Wagenhof Real Estate. Bij ons zal ze haar kennis en ervaring gaan inzetten om het taxatieproces van a tot z te professionaliseren. Wij zijn enorm verheugd dat Fiona weer deel gaat uitmaken van ons team.

Taxatie nodig?

Wilt u een taxatie laten uitvoeren van een vastgoedobject? Per 1 juli profiteert u van de uitbreiding van onze taxatietak. Ook zijn wij vanaf die datum de enige Haarlemse vastgoedpartij waar u grootzakelijk vastgoed kunt laten taxeren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op taxatiegebied? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Categorie

Datum

Delen

Delen