Het nieuwe kantoor van Your Talent Agency in Haarlem

Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft onlangs een trendy recruitment & relocation agency geholpen in hun zoektocht naar het perfecte bedrijfspand. Your Talent Agency is een modern bedrijf met een bijzondere kijk op de recruitment & relocation branche. Wij van Wagenhof Bedrijfsmakelaars zijn erg tevreden over de samenwerking die heeft geresulteerd in een prachtig onderkomen voor het Haarlemse bedrijf. Your Talent Agency is tegenwoordig te vinden op de Hendrik Figeeweg 3G17-18-19 te Haarlem.

 

Wie is Your Talent Agency?

YTA is een recruitment & relocation bureau opgericht door 2 powervrouwen uit Haarlem! Het bedrijf heeft een hoge focus op de internationale markt. YTA leidt met diversiteit en daagt haar klanten uit verder te denken dan de landsgrenzen.

 

Het werkloosheidspercentage in Nederland is momenteel 3 procent. In economische theorie kan dit bijna niet lager. Daarnaast is er momenteel ook een erg hoge vraag naar werknemers vanuit bedrijven. Voor elke 100 werkzoekenden, staan daar 138 vacatures tegenover. Dit is uiteraard een probleem, omdat de arbeidsmarkt in Nederland aan de bovenkant vergrijst en aan de onderkant het niet kan bijbenen met de hoeveelheid starters. De oplossing van Your Talent Agency is simpel. Als ondernemers niet (snel genoeg) kunnen groeien met lokaal talent, moeten ze actiever in het buitenland gaan werven!

 

Your Talent Agency richt zich met name op de tech-branche, en dan voornamelijk op de scaleups. Nederlandse tech scaleups breken jaarlijks records in het werven van fondsen. Meer dan de helft hiervan wordt geïnvesteerd in de mensen. De arbeidsmarkt wordt in Nederland steeds krapper en de hoeveelheid tech-talenten kunnen de hoeveelheid vacatures niet meer bijbenen.

 

Hetgeen wat YTA onderscheidt van andere kleine Haarlemse startups, is dat YTA een sterk netwerk heeft, grote klanten, positieve reviews en een keiharde drive om het maximale overal uit te halen. Plus, YTA zorgt altijd goed voor haar personeel en stakeholders. Intern en extern. Zij noemen dat het “People First” principe, hun belangrijkste eigenschap.

 

Waarom is de nieuwe locatie ideaal voor Your Talent Agency?

Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft voor Your Talent Agency het juiste bedrijfspand weten te vinden, namelijk op de Hendrik Figeeweg 3G17 in de Waarderpolder (Haarlem). De CFO van Your Talent Agency, Judith, vertelt dat zeer tevreden en trots zijn met het pand waar zij nu in gevestigd zijn.

 

“Door het werven van tech-talenten met een internationale zoekfocus, hebben wij ook een groot team nodig om dit te managen. Door de lage werkloosheid in Nederland zijn er voor ons enorm veel wervingsprojecten. Om tech scaleups te voorzien van het juiste personeel is iets waar onze kracht ligt, maar het vereist in de huidige markt ook erg veel tijd. Hierdoor wordt het team van Your Talent Agency ook steeds groter. In het verzamelpand waar wij nu zitten kunnen wij gemakkelijk opschalen binnen en buiten onze huidige vierkante meters. Dit was samen met een centrale locatie onze voornaamste wens waar Wagenhof Bedrijfsmakelaars ons perfect mee heeft geassisteerd.” Aldus; Judith, CFO van Your Talent Agency.

Your Talent Agency beschouwd de samenwerking met Wagenhof Bedrijfsmakelaars als snel, flexibel en succesvol! “Zowel de reactiesnelheid als de snelheid waarop bezichtigingen gepland werden waren erg fijn, omdat dit erg bevorderend werkte voor de algehele voortgang van het proces. Dit is een van de voorbeelden van het meedenkend vermogen van Wagenhof Bedrijfsmakelaars wat wij van Your Talent Agency als erg prettig hebben ervaren.”

 

Wagenhof Bedrijfsmakelaars bedankt Your Talent Agency voor de prettige samenwerking en wenst Judith, Sasha en het team van Your Talent Agency een succesvolle toekomst toe.

Categorie

Datum

Delen

Delen