Hudson’s Bay vertrekt

Opnieuw komt een groot aantal vierkante meters in Nederland leeg te staan. Hudson’s Bay vertrekt (dit jaar nog) uit Nederland en laat 150.000 lege vierkante meters achter die moeten worden gevuld. Wagenhof Vastgoedbeheer zou hier wel raad mee weten.

Drieënhalf jaar geleden kwamen 66 V&D-panden leeg te staan toen het warenhuis failliet ging. 14 daarvan staan nog steeds leeg en de 14 panden die door Hudson’s Bay werden gevuld, komen nu dus opnieuw leeg te staan.

Voor de overige 38 leegstaande panden zijn vergevorderde plannen voor renovatie, sloop en ombouwen. Het is namelijk niet makkelijk om één huurder te vinden voor de Hudson’s Bay panden, ze zijn veel (en veel) te groot. De beste oplossing is herontwikkelen. In Alkmaar wordt het voormalige V&D pand beheerd door Wagenhof Vastgoedbeheer.

 

Wij laten de ruimtes op creatieve wijze benutten door verschillende ondernemingen.

 

Herontwikkelen is vaak een langdurig traject, want de bestemming van een gebouw kan niet zomaar worden aangepast. Er gaat heel wat tijd over heen voordat er concrete plannen zijn en daarna moeten de vergunningen nog rondkomen. In de tussentijd staat het gebouw gewoon nog steeds leeg. Iets wat voor veel onrust kan zorgen bij vastgoedeigenaren.
Wagenhof Vastgoedbeheer beheert veel panden die in de wacht staan voor herontwikkeling. Leegstandsbeheer is een goede oplossing voor tijdelijk leegstaande panden. Wij beveiligen het pand en houden ‘m vervolgens goed in de gaten. Er kan ook voor gekozen worden om het pand op tijdelijke basis te vullen met verschillende bedrijven. Dat is ideaal voor de kleine of startende ondernemer die een betaalbare werkplek zoekt. Tegelijkertijd worden de maandelijkse kosten hiermee gedekt. Wij ontzorgen de vastgoedeigenaar en maken het voor ondernemers mogelijk om zich tijdelijk in een goedkope kantoorruimte te vestigen. Een echte win-win situatie.

Categorie

Datum

Delen

Delen