Karakteristieke koffiezaak Maeva geopend aan de Raamvest

Maeva betekent “welkom” in het Tahitiaans, en dat voel je je ook zeker in de karakteristieke koffiezaak aan de Raamvest 5 in Haarlem, op een prettige locatie net buiten de drukke winkelstraten met prachtig uitzicht over het water.

Een ontspannen Youssef achter de bar, kletsende vrienden, hardwerkende ondernemers en in- en uitlopende passanten; allemaal op één ruim opgezette plek. Iedereen komt hier voor twee dingen, een praatje met Youssef én het perfecte kopje koffie. Youssef is al jaren een begrip in Haarlem als het gaat om koffie!

Martijn Hoogstede van Wagenhof Bedrijfsmakelaars en Youssef Kaniz kenden elkaar al enige tijd en Martijn wist precies naar wat voor soort locatie Youssef op zoek was. Slechts drie eigenschappen waren voor Youssef vereist; op het zuiden, ruim opgezet én uniek. De locatie aan Raamvest 5 voldeed aan al deze criteria en Martijn nam daarom direct contact met Youssef op. En zo geschiedde!

Het pand zelf heeft een rijke geschiedenis. Bijna 150 jaar oud en dat karakter voel je in het pand. Dat geeft net dat extra vleugje smaak aan de koffie. En nu we het toch over de koffie hebben, dat is toch waar het hier allemaal om draait, de verschillende koffiebonen waar de koffie vers van gemaakt wordt zijn te koop in de zaak zodat u ook thuis van een heerlijk kopje koffie kunt genieten. Al met al een veelzijdige zaak met een veelzijdig karakter en wij zijn trots dat wij als Wagenhof Bedrijfsmakelaars Youssef aan deze bijzondere locatie hebben kunnen helpen.

Ben jij ook opzoek naar een prachtig pand middenin Haarlem, wij van Wagenhof Bedrijfsmakelaars drinken graag dat kopje koffie met je. En wie weet wel aan de Raamvest 5 bij Maeva!

Categorie

Datum

Delen

Delen