LocalHeroes!

Vlak naast de voormalige KPN-toren in de Waarderpolder van Haarlem staat een langwerpig wit object die Wagenhof Vastgoedbeheer in beheer heeft. Sinds enige tijd worden hier een hoop vierkante meters goed benut door ambitieuze ondernemers. Het is een van de meest nette panden die wij in beheer hebben en een van de meest gewilde objecten voor kantoorhoudende organisaties.

 

Vooral voor de startende ondernemers zijn de tijdelijke ruimtes van Wagenhof Vastgoedbeheer een mooie uitkomst. “Je weet nooit waar je over een jaar staat.” zegt Wouter van den Horst, oprichter van de organisatie LocalHeroes.world. Wouter zit met zijn startende onderneming in een licht hoekje van het grote pand.


LocalHeroes.world verleent een B2B service waarbij zij nieuwe klanten binnenhalen voor hun opdrachtgevers, zoals verzamelwebsites als Treatwell of indebuurt. Door middel van video conferencing en screen sharing geeft LocalHeroes.world een online demo – ofwel een rondleiding – van het desbetreffende platform. Op die manier laten zij de klant zien welke voordelen het heeft om je bij zo’n platform aan te sluiten. LocalHeroes.world is een sales bedrijf dat zich focust op de toekomst. “Door gebruik te maken van een gedigitaliseerde sales-methode zijn er minder sales auto’s nodig op de weg. Goed voor de reductie van de CO2 uitstoot en ontzettend tijd efficiënt. Zo blijft er meer tijd over om te werken aan service en relatieopbouw.”
 

“Zo ontstaan mooie samenwerkingen.”


Het idee dat videocontact enkel bestaat tussen vrienden en familie is verleden tijd. Het is een communicatietool dat gebruikt wordt om digitaal salescontact te personaliseren. “Een paar jaar geleden was de digitalisering nog science fiction, maar de dingen die je vroeger zag in films zijn er nu gewoon!” zegt Wouter enthousiast. “We doen het straks allemaal zo.”

 

LocalHeroes.world maakt nu sinds acht maanden gebruik van de tijdelijke ruimtes van Wagenhof Vastgoedbeheer. Een deel van de ruimte is gevuld met bureauplekken en het andere deel is omgebouwd tot een studio waar de online demo’s worden gegeven. Wouter beschouwt het pand als een bedrijfsverzamelgebouw waar mooie dingen in ontstaan.

 

“Binnen zo een pand zitten allemaal verschillende soorten ondernemingen. We kunnen elkaar aanvullen met onze sterke punten.” Wouter zoekt graag verbinding met anderen, “dat zit in de aard van sales mensen”, legt hij uit. “Door elkaar op te zoeken kan worden gekeken of er onderling iets voor elkaar kan worden betekend. Zo ontstaan mooie samenwerkingen.” Wouter heeft op die manier al samenwerkingen gevormd met een webdeveloper en een videoproducer die in hetzelfde pand zijn gevestigd.

 

LocalHeroes.world is constant bezig de digitale sales-methode naar de next level te brengen. Iets dat alleen kan worden bereikt als er wordt samengewerkt. Gevestigd zijn in een bedrijfsverzamelgebouw is dan een absolute meerwaarde.

Meer weten over LocalHeroes.world? Bekijk hier de website.

Categorie

Datum

Delen

Delen