Nieuwe huisstijl

Met gepaste trots introduceren we onze nieuwe visuele identiteit. Vanaf nu kan je ons herkennen aan een nieuw logo en vormgeving. De vernieuwde huisstijl past bij wie we als bedrijf zijn geworden en bij de ambities die we hebben.

Betrouwbaar en veelzijdig

Van een lokale organisatie groeien we naar een regionale vastgoed “one-stop-shop” speler, met een frisse kijk op de branche, en werkzaam binnen de gehele Randstad. We bemiddelen als makelaar in huurtransacties en voeren accurate taxaties uit, maar ook de begeleiding van beleggers krijgt een grotere focus binnen de organisatie. Verder wensen wij onze klanten een op maat gemaakte oplossing te bieden voor het beheer van hun vastgoedportefeuille. Hiervoor beschikken wij over drie expertenteams: leegstandsbeheer, vve beheer en vastgoedbeheer.

Professioneel en inhoudelijk

Met de introductie van onze nieuwe huisstijl kiezen we voor een positieve en inhoudelijke communicatie die past bij de moderne en professionele organisatie die we willen zijn. Die vind je terug in de inhoudelijke teksten op onze website, tijdens onze events en op onze sociale platformen. Deze eigentijdse en sprekende stijl zal je binnenkort dus overal terugzien.

Wagenhof Real Estate. Zicht op wat mogelijk is geeft ruimte voor de toekomst.

Categorie

Datum

Delen

Delen