Paul Wijkhuizen NVM

25-jarig jubileum Paul Wijkhuizen NVM lidmaatschap en beëdiging. Paul is inmiddels 51 en gedurende zijn hele werkzame leven actief in de makelaardij. Hij begon op zijn 24e als assistent-makelaar bij een kleine woningmakelaar en stapte al vrij snel over naar een groot allround makelaarskantoor. Zijn affiniteit met vooral de zakelijke markt uitte zich door zich te specialiseren in projectontwikkeling, beleggingen en commercieel vastgoed. In het Haarlemse een nog heel onvolwassen markt. Op zijn 26e , 1 februari 1994, om precies te zijn, werd Paul beëdigd als makelaar en taxateur.

Paul schopte het op het kantoor waar hij werkte tot de directie om op zijn 31e voor zichzelf te beginnen. Hier bouwde hij zijn praktijk en netwerk uit als woningmakelaar maar ook als taxateur en vastgoedadviseur bij projecten, beleggingen en andere vastgoed gerelateerde dossiers. Na 10 jaar een heel gemengde praktijk te hebben gehad, specialiseerde Paul zich na 10 jaar door zich volledig te richten op het commerciële vastgoed. Als partner geeft Paul nu leiding aan een hard groeiende taxatiepraktijk binnen Wagenhof Groep in Haarlem en is daarnaast actief als makelaar in beleggingsvastgoed en projectontwikkelingen en transformatietrajecten.

Pauls ervaring maar vooral ook zijn brede interesse in alle aspecten van het vastgoed maken dat hij voor velen dé vraagbaak is voor zowel lokale-, juridische-, fiscale-, technische- en commerciële kennis. Bij Paul nooit twijfel; alles wordt grondig uitgezocht, nagemeten en geanalyseerd tot hij precies weet hoe het zit. Een eigenschap die vele klanten en collega’s weten te waarderen.

Ondanks 27 jaar ervaring en misschien wel het dubbele aantal vlieguren is Paul nog lang niet uit gemakeld. Hij ziet nog elke dag nieuw uitdagingen en is nog net zo enthousiast als 27 jaar geleden.

Foto: het makelaarsstafje, het attribuut dat sinds eeuwen de waardigheid van het makelaarschap symboliseert is uitgereikt aan Paul Wijkhuizen ter gelegenheid van het 25-jarig makelaarschap.

Categorie

Datum

Delen

Delen