Picnic naar Haarlem

Online supermarkt Picnic breidt zijn service verder uit in Noord-Holland. Vanaf begin november bezorgt Picnic in Haarlem en omgeving.

Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk. Via de Picnic app vul je je boodschappenlijstje in en de volgende dag worden alle boodschappen in milieuvriendelijke, elektrische autootjes thuisbezorgd. Dat scheelt een hoop tijd en is ideaal voor werkende mensen en jonge gezinnen. Helemaal niet gek dus, dat Picnic binnenkort ook vanuit Haarlem boodschappen bezorgt.

Volgens medeoprichter van Picnic Michiel Muller is de uitbreiding naar regio Kennemerland een logische keuze. “Veel inwoners van Haarlem zijn tussen de 25 en 45 jaar. Zij hebben het al erg druk met werk, hobby’s en kinderen. We willen tijdrovende ritjes naar de supermarkt uit handen nemen door de boodschappen thuis af te leveren.”

Ruim 100.000 huishoudens kunnen vanaf november kennismaken met de populaire bezorgdienst. Naast Haarlem worden namelijk ook de omliggende plaatsen Heemstede, Santpoort-Zuid, Bloemendaal en Aerdenhout aan het lijstje toegevoegd. En daar kun je wel wat opslagruimte voor gebruiken. Voor makelaar Arno in ’t Veld van Wagenhof Bedrijfsmakelaars een mooie uitdaging. Hij wist Picnic te helpen aan de bedrijfsruimte op bedrijventerrein de Waarderpolder.

Picnic begint met 10 wagens en 30 bezorgers vanuit Küppersweg 9, een bedrijfshal van net geen 600 m². Later zullen zij zich verplaatsen naar huisnummers 11 tot en met 15 in dezelfde straat. Deze drie bedrijfshallen worden geheel vernieuwd opgeleverd aan Picnic, denk aan nieuwe gevels, nieuwe daken, nieuw schilderwerk, nieuwe LED verlichting etc. Bij elkaar meten de hallen een oppervlakte van bijna 1.800 m².Foto: Picnic

Categorie

Datum

Delen

Delen