Startende ondernemer

Startende ondernemer met een droom. Aan het Da Vinciplein in Haarlem zit een voorbeeldige tijdelijke gebruiker. Tekgül Agir is een startende ondernemer met een droom. Zij hoopt op een gegeven moment zo groot te zijn dat het tijdelijke gebruik van dit pand kan worden omgezet naar vaste huur.


“Het is een gouden kans.” Zegt Tekgül. Als startende ondernemer heb je vaak niet genoeg geld om een nette, grote ruimte te huren. Maar tegelijkertijd is het erg belangrijk dat je wel representatief overkomt. Wagenhof Vastgoedbeheer geeft startende ondernemers de kans om een vliegende start te maken voor weinig geld.


Tekgül’s onderneming is EmBodies, zij geeft EMS trainingen. EMS staat voor Electro Muscle Stimulation. Tijdens de oefeningen worden al je spieren door het EMS apparaat gestimuleerd, waardoor bepaalde doelen binnen korte tijd kunnen worden behaald. 20 minuten per week trainen is al genoeg; het is een innovatieve trainingsmethode voor mensen met weinig tijd en motivatie.

 

“Het is een gouden kans.”


Het eerste duwtje in de rug is gegeven. Nu is het aan Tekgül zelf. Samen met een marketingadviseur kijkt zij naar de mogelijkheden om haar product zo goed mogelijk in de markt te zetten om haar klantenbestand te laten groeien. Groter worden, dat is het doel. Want zodra ze groot genoeg is, kunnen de ‘TE HUUR’ borden van de ramen worden gehaald.


Dat is waar Tekgül van droomt. In een tijdelijke ruimte kan het namelijk elk moment afgelopen zijn. “Je zit als tijdelijke gebruiker niet vast aan een lang huurcontract, maar dat werkt natuurlijk beide kanten op.” In de vorige ruimte waar Tekgül haar bedrijf voerde, werd zij na een maand tijd al gebeld met de opzegging. Maar gelukkig was er meteen alweer een andere geschikte ruimte beschikbaar. “Het is geweldig hoe snel dat ging.” Vertelt Tekgül.


De flexibiliteit is als startende ondernemer van groot belang. “Wagenhof geeft je de kans om je ondernemingsplan in de praktijk te brengen en erachter te komen wie jij bent als ondernemer. Werkt het niet? Dan heb je het in ieder geval geprobeerd.”


Mooie droom, Tekgül. Zet hem op, wij geloven erin! Meer weten over EmBodies? Bekijk de website hier.

Categorie

Datum

Delen

Delen