Studio Bloem

Tussen de pioenrozen, de gerbera’s en de lelies staan Cindy en Jasmijn te werken aan een prachtig boeket. Zij zijn namelijk hét gezicht achter Studio Bloem en verkopen bloemabonnementen in de regio Haarlem en omstreken. Dat wil zeggen dat zij iedere week, iedere twee weken of maandelijks een vers en persoonlijk samengesteld boeket bij hun klanten bezorgen. En deze boeketten worden sinds twee maanden vanuit een tijdelijke ruimte van Wagenhof Vastgoedbeheer gecreëerd, waar Cindy en Jasmijn zich helemaal op hun plek voelen. Hier kunnen ze in alle rust werken aan hun creaties.

 

“Het is gewoon een heel fijn pand”

 

Cindy en Jasmijn hebben de eerste 1,5 jaar ‘ge-Steve-Jobst’ zoals ze dat noemen. Oftewel ze werkten vanuit hun garage. Nu werken ze sinds twee maanden vanuit een pand van Wagenhof Vastgoedbeheer, waar ze heel blij mee zijn. Ze kunnen hun werk namelijk alleen doen in een koele ruimte met een wasbak, het liefst op de begane grond, met grote ramen en ze moeten staand kunnen werken. Dit was even zoeken voor Catascha van Wagenhof, maar gelukkig hadden wij een pand in beheer dat precies overeenkwam met de wensen van Cindy en Jasmijn. Ze vinden het fijn dat ze via Wagenhof Vastgoedbeheer een ruimte hebben kunnen vinden die betaalbaar is en zich midden in Haarlem bevindt. Dit is ideaal voor hun bezorgdiensten. “Het is gewoon een heel fijn pand”, vertelt Cindy. Ze hopen hier nog lang te kunnen blijven zitten. Dan kunnen ze het steeds gezelliger maken met hopelijk nog meer andere ondernemers (wordt u dit?).

Maar hoe is Studio Bloem nu eigenlijk ontstaan? Cindy en Jasmijn kennen elkaar via de school van hun kinderen en raakten aan de praat over hun liefde voor bloemen. Ze waren allebei al een tijd bezig met het maken van boeketten in hun vrije tijd. “Een uit de hand gelopen hobby”, noemen ze het. Zo is hun samenwerking tot stand gekomen. “Het bloemschikken is vanzelf ontstaan”, vertellen ze beiden. Na allebei een drukke carrière te hebben gehad zijn ze blij dat ze nu iets doen waar ze blij van worden en energie van krijgen.

Studio Bloem onderscheidt zich door de boeketten in vazen te leveren, rekening houdend met de wensen van de klant. In samenspraak wordt de kleur, samenstelling en grootte bepaald. Doordat Cindy en Jasmijn met z’n tweeën werken kunnen ze heel flexibel zijn. Ze maken boeketten voor zowel zakelijke als particulieren klanten en de klant zit nergens aan vast.

Benieuwd geworden naar de prachtige creaties van Cindy en Jasmijn? Bezoek dan hun website.

Categorie

Datum

Delen

Delen