Studio Floris Wubben verhuist naar Haarlem

Wagenhof Bedrijfsmakelaars heeft Studio Floris Wubben met succes geholpen tijdens de zoektocht naar een nieuw bedrijfspand in Haarlem. De designstudio staat bekend om zijn unieke producten op het snijvlak van functioneel en sculpturaal design en zal vanaf december dit jaar te vinden zijn op de Oudeweg 30B in Haarlem. Wij hebben oprichter/eigenaar Floris Wubben gesproken over zijn zoektocht naar een nieuwe locatie en het verloop van onze samenwerking.

 

Floris Wubben en zijn keuze om naar Haarlem te verhuizen

Floris Wubben is de oprichter en eigenaar van Studio Floris Wubben, opgericht in 2009. Designstukken en sculpturale objecten van de studio worden verkocht in galeries en winkels en zijn opgenomen in museumcollecties over de hele wereld. Floris wist al vroeg in zijn carrière dat zijn passie lag in het toepassen van een sculpturale twist aan zijn functionele producten. Zijn ’kunstzinnige gebruiksvoorwerpen’ worden mondiaal verkocht en tentoongesteld, waarbij de USA de grootste afnemer is. Floris beperkt zich echter zeker niet tot de USA en reist de hele wereld rond met zijn creaties.

 

De hoofdvestiging van Studio Floris Wubben is vooralsnog in Amsterdam gevestigd. Wegens succes wordt ook gebruik gemaakt van een tweede locatie in Halfweg. “Wij hebben nu twee locaties waar wij op volle capaciteit aan het werk zijn om de behoeften van onze klanten te kunnen bijbenen. We zijn nu al een aantal jaren op deze manier bezig en het moment is nu daar voor de volgende stap. Naast het feit dat twee afzonderlijke locatie soms onhandig kan zijn, kampen wij ook door de constante groei met een enorm ruimtegebrek. Verhuizen naar een grotere locatie was vanuit beide opzichten dus de logische keuze”, aldus, Floris Wubben.

 

De samenwerking met Wagenhof Bedrijfsmakelaars

Nadat was besloten de twee vestigingen samen te voegen, is Floris in verschillende regio’s gaan kijken naar een nieuwe locatie.  Al snel bleek dat er in Amsterdam geen oplossing gevonden kon worden, waardoor Floris zich op Haarlem is gaan oriënteren. Na een aanbeveling vanuit zijn netwerk is Floris in contact gekomen met Martijn Hoogstede van Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Floris heeft de samenwerking met Wagenhof en Martijn als zeer prettig en transparant ervaren. Dit is waar Wagenhof voor staat!

 

Vanaf 1 december 2022 zal Studio Floris Wubben te vinden zijn op de Oudeweg 30B in Haarlem. Wij van Wagenhof Bedrijfsmakelaars wensen Floris Wubben en zijn prachtige designstudio veel succes toe in Haarlem!

 

Categorie

Datum

Delen

Delen