Vernieuwde website

Verandering komt met de tijd en daarom hebben we onze website in een nieuw jasje gestoken. Het kan zijn dat u na een bezoek al wat aanpassingen heeft opgemerkt in stijl en kleur. De afgelopen weken zijn de laatste aanpassingen gedaan en is het opfrissen van de website afgerond.  

Professionalisering

Wagenhof Real Estate is de afgelopen jaren gegroeid, niet alleen fysiek, maar ook op het gebied van professionaliteit. Met deze professionalisering in het achterhoofd en het oog op de toekomst, werd het ook tijd om onze website weer eens aan te pakken. Naast een vlotter uiterlijk, blijft het voornaamste doel om de lezer te informeren en onze kennis te delen en dan vooral een groter publiek daarin te voorzien.

Meer nationaal, minder lokaal

Het klantenbestand is uitgebreid en onze ambitie is groot. De oude website sloot niet meer aan en schoot te kort op het gebied van bruikbare informatie en kennis deling.  
Onze aanpak blijft lokaal geïnspireerd, met de inmiddels doorgevoerde professionaliteit die zich richt op een bredere markt.  
 

Een Engelstalige variant van de informatie is vanaf nu ook te vinden en past natuurlijk heel goed bij deze ontwikkelingen. Buitenlandse websitebezoekers kunnen zo bij ons terecht voor informatie over onze expertises. Noodzakelijk met onze huidige groei. 

Kennis delen

Waarom onze aanwezige kennis voor onszelf houden? De website zal frequenter en via verschillende uitingen kennis met u delen. Voor elke expertise zal er specifieke informatie beschikbaar worden gesteld. Dit maakt een bezoek aan de website voor ieder interessanter.

Connect en act

Makkelijker en op verschillende manier contact met Wagenhof Real Estate. Ook op dat gebied is deze website verbeterd. Afgestemd op uw klantreis kunt u gewenst contact met ons opnemen.

Vertrouwd en toekomstgericht

Veranderingen of niet, het doel van onze website is nog steeds het informeren over onze diensten. De identiteit van Wagenhof is nog overal terug te zien op de manier zoals u die van ons kent. Persoonlijk en resultaat gericht.  

 
In de toekomst zal Wagenhof voor de diversiteit aan bezoekers verschillende content aanbieden. Bezoek dan ook onze website geregeld voor de allerlaatste ontwikkelingen bij Wagenhof Real Estate en wat er speelt in de markt. 

Categorie

Datum

Delen

Delen