Wagenhof bedrijfsmakelaars blijft terrein winnen in Haarlem

Ruim 20 jaar geleden startte Alex Dijkman Dulkes en Martijn Hoogstede met Wagenhof Bedrijfsmakelaars. Inmiddels is Wagenhof Bedrijfsmakelaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Uit de meest recente cijfers van Vastgoeddata wordt duidelijk hoe dominant Wagenhof in deze regio is.

 

We maken het waar

Alle projecten pakken wij met beide handen aan, geen object is voor ons te klein. Wagenhof bedrijfsmakelaars verhuurd, verkoopt en bemiddelt van garagebox tot groot kantoorpand. Met een toegewijd team vastgoedadviseurs zijn we dagelijks bezig met het creëren van de juiste match en het realiseren van tevreden verhuurders en huurders. Wij zijn bekend met bedrijfsmatig onroerend goed en de dynamiek in de regio waardoor we weten wat er speelt aldus Martijn Hoogstede. Wij gaan voor een goede en snelle transactie en met ons machtige netwerk krijgen wij het voor elkaar.

 

De cijfers van 2021

In de categorieën bedrijfsruimte, winkelruimte en kantoorruimte is Wagenhof Bedrijfsmakelaars verre weg de meest relevante partij. De cijfers zijn het antwoord op jarenlang hard werken, een goed team en het opbouwen van een goed functionerend netwerk.

 

Haarlem

Wagenhof Bedrijfsmakelaars Cijfers Haarlem 2021  

 

Kantoorruimtes

Wagenhof Bedrijfsmakelaars Cijfers Haarlem 2021

 

Bedrijfsruimtes

Wagenhof Bedrijfsmakelaars Cijfers Haarlem 2021 Wagenhof Bedrijfsmakelaars Cijfers Haarlem 2021

 

Winkelruimtes

Wagenhof Bedrijfsmakelaars Cijfers Haarlem 2021

 

Alle kennis onder 1 dak

Bij (ver)koop of (ver)huur van commercieel vastgoed komt veel kijken. Daarom beschikt Wagenhof Bedrijfsmakelaars over een professioneel team van vastgoedspecialisten, een eigen marketingafdeling en een bedrijfsjurist. Verder hebben wij een taxatie– en vastgoedbeheer team. Door deze brede dienstverlening zijn wij in staat om op een breed terrein kwaliteit te leveren en onze klanten maximaal te ontzorgen.

Categorie

Datum

Delen

Delen